Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All E R G All 284,640.00 10 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Teatri Operas dhe Baletit (3535) E R G Tirane 31,700 2012-02-14 2012-02-20 2510120242012 604 T O B Sherbim me Up 147 dt 20.12.2011 Pv dt 23.12.2011 fat 918 dt 23.12.2011
Teatri Operas dhe Baletit (3535) E R G Tirane 25,950 2012-02-23 2012-02-23 3810120242012 604 T O B Blerje me up 14 dt 11.02.2012 pv 11.02.2012 fat 972 dt 16.02.2012 fh 16.02.2012
Teatri Operas dhe Baletit (3535) E R G Tirane 22,750 2012-03-26 2012-04-02 840120242012 602 T O B Blerje me Up 25 dt 26.02.2012 pv dt 26.02.2012 fat 886 dt 28.02.2012 fh 16 dt 28.02.2012
Teatri Operas dhe Baletit (3535) E R G Tirane 34,050 2012-07-23 2012-08-01 220 1012024 2012 602 T O B Pagat materiale premiere, up 74 dt 11.06.12, pv 11.06.12, ft 1122 dt 15.06.12, fh 83 dt 16.06.12
Teatri Operas dhe Baletit (3535) E R G Tirane 35,440 2012-11-19 2012-12-13 3151012024 2012 T O B materile premiere, up 110 dt 12.11.12, ft 1336 dt 12.11.12, fh 117 dt 12.11.12,
Teatri Operas dhe Baletit (3535) E R G Tirane 14,350 2013-02-15 2013-02-18 2310120242013 T.O.B, 1012024 materiale grimi up 125 dt 28.12.12, pv 28.12.12, ft 1399 dt 30.12.12,fh 141 dt 30.12.12
Teatri Kombetar i Komedise (3535) E R G Tirane 42,200 2013-04-04 2013-04-05 4410120902013 1012090 teatri komedise,pagese materiale grimi, up 255/4 dt 02.08.12, pv 4 dt 18.08.12, ft 1364 dt 04743383 dt 05.12.12, fh 7 dt 05.12.12
Teatri Operas dhe Baletit (3535) E R G Tirane 11,800 2013-06-20 2013-08-05 12410120242013 1012024,TOB, pagese shpen mater grimi up 81 dt 17.05.2013,pv 17.05.2013, seri 07830658, ft 1572 dt 18.05.13, fh 51 dt 18.05.13
Teatri Operas dhe Baletit (3535) E R G Tirane 17,500 2013-09-13 2013-10-21 17410120242013 1012024,TOB, pagese shpen mater grimi up 100 dt 08.06.13 seri 07830686 ft 1613 dt 08.06.13 fh 59 dt 08.06.13
Teatri Operas dhe Baletit (3535) E R G Tirane 48,900 2013-12-12 2013-12-17 22510120242013 1012024,TOB, pagese materilae premiere, up 126 dt 21.11.13, pv 21.11.13, ft 1733/1744/1745/, fh 78 dt 22.11.13, fh 83 dt 05.12.13, fh 83 dt 05.12.13
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >