Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All DEGERT AUTO SHA All 17,628,166.00 18 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Shkolla Luigj Gurakuqi (3535) DEGERT AUTO SHA Tirane 42,600 2012-04-11 2012-04-18 1621018142012 2101814 shk Luigj Gurakuqi lik bateri urdh prok nr 5 dt 08.03.2012 proc verb dt 09.03.2012 fat 159 dt 10.03.2012 seri 21593391 fl hyrje nr 8 dt 10.03.2012
Kontrolli i Larte i Shtetit (3535) DEGERT AUTO SHA Tirane 13,500 2012-05-09 2012-05-14 12710240012012 602 Kontrrolli i Larte i Shtetit.bl pj kemb up dt 23.4.2012, form 3,4 dt 23.4.2012, ft seri 01858777 dt 23.4.2012,. fh dt 23.4.2012
Drejtoria Rajonale e Kufirit dhe Migracionit Diber (0606) DEGERT AUTO SHA Diber 30,000 2012-05-17 2012-05-21 4910161042012 1016104 Drejtoria e Kufirit lik. fat. nr. 247 dt. 23. 04. 2012
Shkolla Luigj Gurakuqi (3535) DEGERT AUTO SHA Tirane 58,700 2012-09-19 2012-09-24 4521018142012 Shk Luigj Gurakuqi lik karb+vaj urdh prok nr 11 dt 03.09.2012 proc verb dt 06.09.2012 fat 661 dt 07.09.2012 seri 04548490 fl hyr nr 13 dt 07.09.2012
Zyra Arsimore Kurbin (2019) DEGERT AUTO SHA Laç 60,600 2013-05-09 2013-05-13 14010111212013 KOD INST 1011121 ZYRA ARSIMORE KURBIN PAGUAR FT NR 264 DT 06.05.2013 UP NR 09 DT 07.05.2013
Q.SH.A.M.T. Tirane (3535) DEGERT AUTO SHA Tirane 901,362 2013-08-23 2013-10-17 11210160072013 Qend.Sherb.Admins.Mjet.bl pj kemb kv dt 10.7.2013, ft tvsh dt 19.7.2013
Q.SH.A.M.T. Tirane (3535) DEGERT AUTO SHA Tirane 1,115,424 2013-08-23 2013-10-17 11510160072013 Qend.Sherb.Admins.Mjet.bl pj kemb kv dt 10.7.2013, ft tvsh dt 5.8.2013, fh dt 5.8.2013
Q.SH.A.M.T. Tirane (3535) DEGERT AUTO SHA Tirane 357,707 2013-09-10 2013-10-17 13110160072013 Qend.Sherb.Admins.Mjet.Trans PJESE KEMBIMI KONT NE VAZHD 193 DT 10.07.13 PV MARRJE NE DOREZ 205 DT 06.08.13 FAT 09859251+0985252+09859253 DT 02.08.13 FH 45+46+47 DT 06.08.13
Q.SH.A.M.T. Tirane (3535) DEGERT AUTO SHA Tirane 2,509,631 2013-08-23 2013-10-17 11110160072013 Qend.Sherb.Admins.Mjet.bl pj kemb kontrt dt 10.7.2013, up dt 2.5.2013, ft seri 09859156-09859164 dt 19.720.13, fh dt 19.7.2013
Q.SH.A.M.T. Tirane (3535) DEGERT AUTO SHA Tirane 2,846,184 2013-09-10 2013-10-17 13010160072013 Qend.Sherb.Admins.Mjet.Trans PJESE KEMBIMI KONT NE VAZHD 193 DT 10.07.13 PV MARRJE NE DOREZ 205 DT 06.08.13 FAT 09859226+09859227+09859228+0985229+09859231+09859232+09859233
Q.SH.A.M.T. Tirane (3535) DEGERT AUTO SHA Tirane 1,332,784 2013-09-19 2013-10-22 14210160072013 Qend.Sherb.Admins.Mjet.Trans PJESE KEMBIMI KONT NE VAZHD 193 DT 10.07.13 PV MARRJE NE DOREZ 205 DT 06.08.13 FAT 7.8.13 s 09859270;fat 14.8.2013 s 09859402
Q.SH.A.M.T. Tirane (3535) DEGERT AUTO SHA Tirane 1,327,022 2013-09-19 2013-10-22 14510160072013 Qend.Sherb.Admins.Mjet.Trans PJESE KEMBIMI KONT NE VAZHD 193 DT 10.07.13 PV MARRJE NE DOREZ 205 DT 06.08.13 FAT 21.8.13 s 09859300....fat 2.8.2013 s 09859255
Q.SH.A.M.T. Tirane (3535) DEGERT AUTO SHA Tirane 3,520,022 2013-09-19 2013-10-22 14310160072013 Qend.Sherb.Admins.Mjet.Trans PJESE KEMBIMI KONT NE VAZHD 193 DT 10.07.13 PV MARRJE NE DOREZ 205 DT 06.08.13 FAT 14.8.2013 s 09859352
Komisioni i Prokurimit Publik (3535) DEGERT AUTO SHA Tirane 32,265 2013-09-26 2013-10-24 30210870102013 KOMISIONI PROK PUBLIK KTHIM TE ARDH OP EK UB 167 DT 29.06.2012 VEND 540/5 DT 19.06.2012
Q.SH.A.M.T. Tirane (3535) DEGERT AUTO SHA Tirane 1,535,823 2013-11-12 2013-11-15 14410160072013 Qend.Sherb.Admins.Mjet.bl pj kemb kv dt 10.7.2013, ft tvsh dt 14.8.2013 fh 16.8.13
Q.SH.A.M.T. Tirane (3535) DEGERT AUTO SHA Tirane 44,400 2013-12-20 2013-12-23 20710160072013 Qend.Sherb.Admins.Mjet.Trans p kembimi pv 3.12.13 f 3.12.2013 fh 3.12.2013
Q.SH.A.M.T. Tirane (3535) DEGERT AUTO SHA Tirane 1,106,994 2013-12-27 2013-12-27 21610160072013 Qend.Sherb.Admins.Mjet.Trans p kembimi sh 20.12.2013 sht kontrate 23.12.2013 f 23.12.2013fh 23.12.2013
Q.SH.A.M.T. Tirane (3535) DEGERT AUTO SHA Tirane 793,148 2013-12-27 2013-12-27 21710160072013 Qend.Sherb.Admins.Mjet.Trans p kembimi sh 20.12.2013 sht kontrate 23.12.2013 f 23.12.2013fh 23.12.2013
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >