Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All AEK MUNELLA All 45,098,682.00 27 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Drejtorite Mirmbajtjes Rrugeve Lezhe (2020) AEK MUNELLA Lezhe 1,847,635 2012-03-13 2012-03-30 3410060752012 D/M/RRGA LEZHE LIK FAT.85 DT.29.02.2012
Drejtorite Mirmbajtjes Rrugeve Lezhe (2020) AEK MUNELLA Lezhe 98,959 2012-03-20 2012-04-09 3910060752012 D/M/RRUGA LEZHE LIK 5% G.O RIP RRUGA SHPAL-URA REPSIT
Drejtorite Mirmbajtjes Rrugeve Lezhe (2020) AEK MUNELLA Lezhe 477,840 2012-03-20 2012-04-09 3810060752012 D/M/RRUGA LEZHE LIK FAT.86 DT.07.03.2012
Drejtorite Mirmbajtjes Rrugeve Lezhe (2020) AEK MUNELLA Lezhe 2,510,773 2012-04-09 2012-04-13 5410060752012 D/M/RRUGA LEZHE LIK FAT.87 DT.31.03.2012
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 2,166,128 2012-11-14 2012-12-07 18710060772012 drej rajona rrugeve kon ne vazhdim likuj fat nr 00300912 30.04.2012,0030093 31.05.2012,00300914 30.06.2012
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 2,886,454 2012-11-22 2012-12-13 21310060772012 drej rajona rrugeve kontrate ne vazhdim likuj fat nr 00300915 21.08.2012,00300917 20.10.2012,00300919 31.10.2012
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 1,285,132 2012-12-10 2012-12-24 23310060772012 kontrate ne vazhdim likuj fayt nr 00300920 30.11.2012
Drejtorite Mirmbajtjes Rrugeve Lezhe (2020) AEK MUNELLA Lezhe 2,295,913 2012-02-06 2012-02-16 1310060752012 D/M/RRUGA LEZHE LIK FAT.83 DT.31.01.2012
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) AEK MUNELLA Tirane 4,006,340 2013-03-06 2013-03-13 2010060792013 602- Drejt Rajonit Qendror Mirmb.rruge rutine Up.2 dt.06.12.12 pv dt.11.12.12 njoftim fituesi dt.18.12.12 kontrate dt,18.12.12 sit.punimesh dhjetor 2012- mars 2013 fat.97 dt.31.12.12 fat.100 dt.04.03.13
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 5,545,708 2013-03-12 2013-03-15 1910060772013 DREJTORIA E RAJONIT VERIOR SHKODER FAT NR 00300922 00300924 00300925 DT 31.12.2012 DT 3.1.2013 DT 4.2.2013 DT 1.3.2013
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 311,245 2013-04-18 2013-04-19 6310060772013 DREJTORIA E RAJONIT VERIOR SHKODER 5 % GARANCI DIFEKTESH FAT NR 68759142,9144 DT. 20.07.2011, 04.08.2011
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) AEK MUNELLA Tirane 2,403,803 2013-04-19 2013-04-22 4610060792013 602- Drejt Rajonit Qendror Mirmb.rruge rutine kontrate dt,18.12.12 ne vazhdim sit.punimesh 2 prill 2013 fat.102 dt.16.04.13
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 3,230,866 2013-05-09 2013-05-13 8310060772013 DREJTORIA E RAJONIT VERIOR SHKODER FAT. 00300927 DT. 31.03.2013, FAT. 00300929 DT. 30.04.2013.2013
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) AEK MUNELLA Tirane 1,602,535 2013-05-29 2013-06-12 6710060792013 602- Drejt Rajonit Qendror Mirmb.rruge rutine kontrate dt,18.12.12 ne vazhdim sit.punimesh maj 2013 fat.104 dt.20.05.13 seri 00300930 pv i marrjes ne dorezim dt.20.05.13
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) AEK MUNELLA Tirane 3,130,169 2013-07-09 2013-09-24 10810060792013 602 Drejt.rajonit qendror Mirmb.performance kontrata nr.3 Up. dt.02.04.13 njoft.fituesi dt.22.05.13 buletin App dt.03.06.13 kontrate dt.27.05.13 sit. dt.27.06.13 fat.107 dt.02.07.13 seri 00300935
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 1,444,514 2013-07-11 2013-09-25 15610060772013 DREJTORIA E RAJONIT VERIOR SHKODER FAT. 00300931 DT. 31.05.2013,FAT. 00300932 DT. 30.06.2013
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) AEK MUNELLA Tirane 635,922 2013-08-06 2013-10-18 PT11110060792013 602 Drejt.rajonit qendror nga anullimi i fat.11110060792013Mirmb.performance kontrata nr.3 kontrate dt.27.05.13 ne vazhdim sit. dt.26.07.2013 fat.111 dt.04.08.13 seria 00300940
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) AEK MUNELLA Tirane 635,922 2013-10-07 2013-10-24 15310060792013 602 Drejt.rajonit qendror Mirmb.performance kontrata nr.3 kontrate dt.27.05.13 ne vazhdim sit. dt.27.09.13 fat.119 dt.03.10.13 seria 00300954
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 760,140 2013-10-11 2013-10-24 197010060772013 DREJ RAJONIT VERIOR SHKODER FATURE NR 00300937,00300949 DATE 4.08.2013,6.09.2013
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) AEK MUNELLA Tirane 2,759,247 2013-09-27 2013-10-24 14710060792013 602 Drejt.rajonit qendror Mirmb.performance kontrata nr.3 dt.27.05.13 sit. dt.27.06.13 dif.fat.107 dt.02.07.13 seria 00300935
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) AEK MUNELLA Tirane 634,840 2013-09-12 2013-10-21 13210060792013 602 Drejt.rajonit qendror Mirmb.performance kontrata nr.3 kontrate dt.27.05.13 ne vazhdim sit. dt.27.08.13 fat.112 dt.06.09.13 serai 00300950
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 944,304 2013-09-12 2013-10-21 19610060772013 DREJ RAJONIT VERIOR SHKODER FATURE NR 00300936,00300948 DATE 4.08.2013,6.09.2013
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 1,013,520 2013-11-19 2013-11-19 25410060772013 DREJ RAJONIT VERIOR SHKODER FAT. 00300951,955 DT. 01.10.2013 DHE 04.11.2013
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 944,304 2013-11-19 2013-11-19 25510060772013 DREJ RAJONIT VERIOR SHKODER FAT. 00300952,956 DT. 01.10.2013 DHE 04.11.2013
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 1,221,217 2013-12-09 2013-12-09 29310060772013 DREJTORIA E RAJONIT VERIOR SHKODER FAT.00300960DT. 02.12.2013
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 226,340 2013-12-09 2013-12-09 29510060772013 DREJTORIA E RAJONIT VERIOR SHKODER FAT.00300959 DT. 02.12.2013
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) AEK MUNELLA Shkoder 78,912 2013-12-23 2013-12-24 31610060772013 DREJ RAJONIT VERIOR SHKODER FATURE NR 00300938 DT. 04.08.2013
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >