Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All CURRI- Sh.p.k All 871,766,019.00 96 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Drejtoria e Pergjithshme e Ujesjelles Kanalizimeve (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 32,890,497 2012-03-07 2012-03-21 4310060472012 231 DPUK ndertim ujsjellesi B Curr kont vazhd 10.10.2008 sit perfundimtar 08.03.2010 akt kolaudimi 05.05.2010 fat 7 08.03.2010 shk 491 29.02.2012
Komisioneri per Mbrojtjen nga Diskriminimi (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 7,485,442 2012-03-06 2012-03-21 1910910012012 1091001 kmd shp.per ndertese administrative up.9,01.04.2011,nj.f.app06.05.2011,kon.87,01.06.2011,sig.of.25866,10354,f33,37,86312119,86312123,sit.perf.1,01.06.2011-29.07.2011,cert.marr.dorz.29.07.2011
Bashkia Kamez (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 9,814,700 2012-06-20 2012-07-02 22821660012012 BASHK KAMEZ RIK RRUGA CEKREZ SIT 4 DT 10.05.2012 KONTR VAZHD 280 DT 03.07.2009 FAT 25 DT 10.05.2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 8,504,820 2012-03-16 2012-04-02 19610060542012 231 DPRR nd rruga Milot F Kruje l 5 shkr 1401 13.03.2012 dif up 597 29.06.2011 fat 29 24.06.2011 kont vazhd 10601 31.12.2008
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 3,521,272 2012-03-23 2012-04-10 8810560012012 231-F.ZH.SH T.V.SH kv 28.4.2011 f 20.02.2012 s 2016501
Drejtoria e Pergjithshme e Ujesjelles Kanalizimeve (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 23,744,584 2012-04-03 2012-04-16 6610060472012 231 DPUK furnizimi me uje Balldre lezhe sit perfundimtar05.01.2012 urdher 672 06.03.2012 fat 6 05.01.2012
Reparti Ushtarak Nr.6660 Tirane (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 3,678,986 2012-04-04 2012-04-16 3510170852012 231,REP 6660,RIK,KONTR VAZH 10 D 7/1/11,SIT 2 ,FAT 7/12/11 S 86312144,
Drejtoria e Pergjithshme e Ujesjelles Kanalizimeve (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 23,744,584 2012-04-03 2012-04-13 6610060472012 231 DPUK furnizimi me uje Balldre lezhe sit perfundimtar05.01.2012 urdher 672 06.03.2012 fat 6 05.01.2012
Reparti Ushtarak Nr.6660 Tirane (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 3,678,986 2012-04-04 2012-04-13 3510170852012 231,REP 6660,RIK,KONTR VAZH 10 D 7/1/11,SIT 2 ,FAT 7/12/11 S 86312144,
Drejtorite Rajonale Mirmbajtjes Rrugeve Shkoder (3333) CURRI- Sh.p.k Shkoder 3,452,180 2012-04-12 2012-04-19 4110060772012 KONTRATE NE VAZHDIM RRUGA QAFE CELE LIKUJ FAT 86312143 01.12.2011,02016504 01.03.2012
Drejtorite Rajonale Mirmbajtjes Rrugeve Shkoder (3333) CURRI- Sh.p.k Shkoder 4,496,751 2012-04-12 2012-04-19 4610060772012 NDERM RRUGA URA EMERGJENCE LIKUJ FAT NR 02016506 05.03.2012,02016507 06.03.2012,02016508 07.03.2012
Komisariati i Policise Korce (1515) CURRI- Sh.p.k Korçe 20,000 2012-05-11 2012-05-16 10810160292012 RIKOSTRUKSION KOMIS.POLICISE KORCE FAT.22 KOMIS.POLICISE KORCE 1016029
Bashkia Shkoder (3333) CURRI- Sh.p.k Shkoder 350,000 2012-05-15 2012-05-17 32521410012012 BASHKIA SHKODER FAT NR 86312145 DAT E7.12.2011
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 7,672,019 2012-05-16 2012-05-21 34910060542012 466 DPRR GO riveshje Rr.V.Dejes.K.Koman,shkrese nr 2247/1 dt 11.05.2012,pv dt 06.04.2012,kontrate nr 2133/4 dt 19.05.2009
Bashkia Kamez (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 34,613,534 2012-05-17 2012-05-22 19221660012012 BASHKIA KAMEZ RIKONSTR RRUGE SIT 3 PJESORE KONTR VAZHD 280 DT 03.07.2009 SIT 3 DT 31.03.2011 FAT 13 DT 31.03.2011
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 3,102,765 2012-05-18 2012-05-28 12510560012012 231-F.ZH.SH T.V.SH kv 28.4.2011 f 20.2.2012 s 2016501
Unversitet "L.Gurakuqi", Shkoder (3333) CURRI- Sh.p.k Shkoder 8,123,377 2012-05-22 2012-06-05 21010111292012 UNIVERSITETI L.GURAKUQI SHKODER DIF. FAT,. 86312140 DT. 02.12.2011, FAT 02016520 DT. 07.05.2012
Komisariati i Policise Korce (1515) CURRI- Sh.p.k Korçe 1,292,500 2012-06-07 2012-06-19 13910160292012 RIKOSTRUKSION KOMIS.POLICISE FAT.22 KOMIS.POLICISE KORCE
Bashkia Shkoder (3333) CURRI- Sh.p.k Shkoder 330,056 2012-06-08 2012-06-20 38721410012012 BASHKIA SHKODER FAT NR 86312145 DT 7.12.2011
Unversitet "L.Gurakuqi", Shkoder (3333) CURRI- Sh.p.k Shkoder 8,548,813 2012-07-25 2012-08-02 34110111292012 UNIVERSITETI L. GURAKUQI SHKODER FAT. 02016526 DT. 29.06.2012
Bashkia Shkoder (3333) CURRI- Sh.p.k Shkoder 700,000 2012-08-03 2012-08-13 55121410012012 BASHKIA SHKODER FAT NR 86312145 DT 7.12.2012
Bashkia Kamez (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 845,171 2012-08-03 2012-08-13 29221660012012 231 Bashkia Kamez- lik.5% garanci punimi ,fat.14 dt.31.03.11 fat.52 dt.10.12.2010 urdher.210 dt.01.08.2012 kont.ne vazhdim 340 dt.18.10.2010 sit.perf.20.03.2011 marrje dorez.198 dt.23.07.2012 akt.marrje 18.06.2012
Bordi i Kullimit Diber - Mat (0625) CURRI- Sh.p.k Mat 15,257,645 2012-08-22 2012-08-23 122/1005072012 Bordi Kullimit (1005075) Rehab.Kanal.Ujit.Set.Kont.dt.23.07.2012 Likj.Situacioni .Nr.1& Fat.Nr.35 Dt.17.08.2012
Bashkia Shkoder (3333) CURRI- Sh.p.k Shkoder 700,000 2012-09-04 2012-09-10 61621410012012 BASHKIA SHKODER FAT NR 86312145 DT 7.12.2012
Unversitet "L.Gurakuqi", Shkoder (3333) CURRI- Sh.p.k Shkoder 17,097,625 2012-09-05 2012-09-11 35510111292012 UNIVERSITETI L.GURAKUQI SHKODER FAT. 02016526 DT. 29.06.2012
Bashkia Kamez (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 957,231 2012-09-12 2012-09-13 360 2166001 2012 BASHKIA KAMEZ LIK SIT 4 RRUGA KAMEZ KONTR VAZHD 280 DT 03.07.2009 SIT PERF 05.07.2012 FAT 32 DT 05.07.2012 AKT KOL 30.08.2012
Drejtoria e Pergjithshme e Ujesjelles Kanalizimeve (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 16,813,048 2012-09-11 2012-09-13 236 10060472012 466 DPUK 5% garanci Ndert.Ujsjellsi B.Curri Urdher per likujdim 2065 dt.29.08.12 kontrate dt.10.10.08 sit.perf.dt.08.03.12 akt marrje ne dorezim dt,03.04.12
Bordi i Kullimit Diber - Mat (0625) CURRI- Sh.p.k Mat 29,707,337 2012-09-27 2012-10-04 136/1005072012 Bordi Kullimit (1005075) Rehab.Kanal.Ujit.Set.Kont.dt.23.07.2012 Likj.Situacioni .Nr.2 & Fat.Nr.41 Dt.25.09.2012
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 1,000,000 2012-10-01 2012-10-05 71010060542012 231 DPRR SEGMENTI DRAGOBI-VALBONE UP NR 1930/3 DT 15.05.2012 NJOFTIM NR 1930/3 DT 15.05.201 KONTRATE NR 1930/4 DT 12.06.2012 SHKRESE NR 173/1 DT 26.09.2012 FAT NR 36 DT 20.08.2012 SERI 020165322
Unversitet "L.Gurakuqi", Shkoder (3333) CURRI- Sh.p.k Shkoder 8,548,812 2012-10-03 2012-10-05 41310111292012 UNIVERSITETI L.GURAKUQI SHKODER FAT. 02016526 DT. 29.06.2012
Reparti Policise "Renea" Tirane (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 5,000,000 2012-10-18 2012-10-24 181101600920121 RENEA rikonstruksion palestra kontrate nr 37/7 10.07.2012 sit 1 shtator 2012 fat 44 05.10.2012
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 5,756,848 2012-10-24 2012-10-29 22510560012012. 231-F.ZH.SH . tvsh rik ujs kv dt 28.4.2011, ft seri 2016541 dt 15.10.2012
Komuna Sauk (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 5,000,000 2012-10-30 2012-11-12 25128110012012 231-kom farke sit perf rruga elbasan fat 145 dt 217.07.09 sr 40065495 kont ne vaz\hd 1598/4 dt 16.12.08
Unversitet "L.Gurakuqi", Shkoder (3333) CURRI- Sh.p.k Shkoder 8,548,812 2012-11-06 2012-11-14 48410111292012 UNIVERSITETI L.GURAKUQI SHKODER 02016526 DT. 09.06.2012
Bashkia Shkoder (3333) CURRI- Sh.p.k Shkoder 1,400,000 2012-11-06 2012-11-19 71521410012012 BASHKIA SHKODER FAT NR 86312137 DT 17.11.2011
Bordi i Kullimit Diber - Mat (0625) CURRI- Sh.p.k Mat 22,441,697 2012-11-20 2012-12-13 17010050752012 Bordi Kullimit (1005075) Lik Situac.Nr.3 Dt.19.11.2012 "Objekt.Rehabl.Kanal.Set" Fat.Nr.48 Dt.19.11.2012
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) CURRI- Sh.p.k Shkoder 2,030,488 2012-11-19 2012-12-13 19610060772012 drej rajonit verior shkoder kontrate ne vazhdim likuj fat nr 02016511 03.04.2012,02016519 30.04.2012,02016524 31.05.2012
Reparti Ushtarak Nr.6660 Tirane (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 23,005,563 2012-12-07 2012-12-18 20510170852012 231-Rep 6660,situacion punimesh,kontrate nr 10 dt 07.01.2011 ne vazhdim,fat nr 53 dt 05.12.2012,seri 02016549,situacion nr 3 dt 05.12.2012,urdher ministri nr 2379 dt 29.12.2010
Unversitet "L.Gurakuqi", Shkoder (3333) CURRI- Sh.p.k Shkoder 2,080,347 2012-12-07 2012-12-18 57910111292012 UNIVERSITETI L.GURAKUQI SHKODER FAT. 33610290 DT. 05.07.2012DT. 06.12.2012
Bashkia Shkoder (3333) CURRI- Sh.p.k Shkoder 11,934,936 2012-12-07 2012-12-18 87121410012012 bashkia shkoder fat nr 86312137 863 dt 17.11.2011 dhe 7.12.2011