Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All BESMIRI All 31,943,199.00 94 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Gjykata e rrethit Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 478,800 2012-02-16 2012-02-21 3310290162012 karburant Gjykata
Zyra e Punes Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 10,620 2012-02-17 2012-02-21 2110250082012 Karburant Zyra e Punesimit Elbasan
Komuna Labinot Mal (0808) BESMIRI Elbasan 306,350 2012-02-21 2012-02-22 3123910012012 karburant Kom Lab-Mal 2391001
Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 202,835 2012-02-22 2012-02-23 2021090172012 Qendra Soc balashe karburant
Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) BESMIRI Elbasan 190,908 2012-02-23 2012-02-28 3221090142012 Sherbimet Publike besmiri
Bashkia Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 555,887 2012-02-23 2012-02-28 8821090012012 Bashkia Elbasan karburant
Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BESMIRI Elbasan 862,197 2012-03-13 2012-03-30 3121090082012 Qendra Ek Arsimit karburant
Bashkia Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 377,320 2012-06-25 2012-07-13 37821090012012 Bashkia Elbasan karburant
Zyra e Punes Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 12,600 2012-03-19 2012-04-09 3610250082012 Karburant Zyra e Punesimit Elbasan
Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) BESMIRI Elbasan 149,586 2012-03-23 2012-04-10 2921090192012 Nd Terr Sportive nafte
Bashkia Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 500,000 2012-03-26 2012-04-11 18221090012012 Bashkia Elbasan karburant
Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BESMIRI Elbasan 1,000,000 2012-04-13 2012-04-23 6921090082012 Qendra Ek Arsimit karburant
Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) BESMIRI Elbasan 414,360 2012-04-17 2012-04-24 8021090142012 Sherbimet Publike karburant
Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 284,214 2012-04-25 2012-04-26 4621090172012 Qendra Soc balashe karburant
Bashkia Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 300,210 2012-04-25 2012-04-26 23721090012012 Bashkia Elbasan karburant
Komuna Funar (0808) BESMIRI Elbasan 271,500 2012-04-06 2012-04-13 4023820012012 karburant Komuna Funar
Bashkia Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 102,696 2012-04-05 2012-04-13 20621090012012 Bashkia Elbasa karburant
Universiteti "A. Xhuvani", Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 1,775,021 2012-04-05 2012-04-13 3810110992012 karburant Universiteti
Prefektura e qarkut Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 499,725 2012-05-07 2012-05-11 13510160622012 karburant Prefektura 1016062
Drejtoria e Bujqesise Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 198,000 2012-05-09 2012-05-15 9310050082012 Karburant DRBU Elbasan
Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) BESMIRI Elbasan 284,840 2012-05-11 2012-05-16 10421090142012 Sherbimet Publike karburant
Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BESMIRI Elbasan 511,777 2012-05-10 2012-05-16 9621090082012 Qendra Ek Arsimit karburant
Qarku Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 379,460 2012-05-15 2012-05-21 15320480012012 KARBURANT KESHILLI QARKUT
Zyra e Punes Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 7,400 2012-05-15 2012-05-21 6810250082012 Karburant Zyra e Punesimit Elbasan
Prokuroria e rrethit Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 227,688 2012-05-17 2012-05-22 7810280072012 Prokuroria karburant
Bashkia Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 529,195 2012-05-18 2012-05-28 28621090012012 Bashkia Elbasan karburant
Universiteti "A. Xhuvani", Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 1,516,000 2012-05-21 2012-05-29 10410110992012 karburant Universiteti
Zyra e Punes Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 7,200 2012-06-08 2012-06-20 8410250082012 Karburant Zyra e Punesimit Elbasan
Qarku Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 184,620 2012-06-19 2012-06-29 21620480012012 KARBURANT KESHILLI QARKUT
Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) BESMIRI Elbasan 283,922 2012-06-19 2012-06-29 130/121090142012 SHERBIMET PUBLIKE KARBURANT
Qendra Sociale Balashe Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 21,990 2012-08-08 2012-08-16 10021090172012 2109017 Qendra Soc Balashe gaz
Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) BESMIRI Elbasan 284,945 2012-08-14 2012-08-17 18221090142012 2109014 Sherbimet Publike karburant
Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BESMIRI Elbasan 188,660 2012-08-16 2012-08-20 15121090082012 Qendra Ek Arsimit karburant
Qarku Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 182,550 2012-08-21 2012-08-22 31620480012012 KARBURANT KESHILLI QARKUT
Zyra e Punes Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 7,520 2012-08-27 2012-08-30 13010250082012 Karburant Zyra e Punesimit Elbasan
Zyra e Punes Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 5,640 2012-08-27 2012-08-30 13110250082012 Karburant Zyra e Punesimit Elbasan
Nd-ja Mirembajtja Rruga (0808) BESMIRI Elbasan 568,764 2012-09-11 2012-09-13 19221090142012 Sherbimet Publike karburant
Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BESMIRI Elbasan 184,160 2012-09-17 2012-09-18 18021090082012 Qendra Ek Arsimit karburant
Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) BESMIRI Elbasan 150,288 2012-09-17 2012-09-21 9421090192012 Nd Terr Sportive Karburant
Bashkia Elbasan (0808) BESMIRI Elbasan 400,000 2012-09-19 2012-09-24 52621090012012 Bashkia Elbasan karburant