Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA All 5,034,989,070.00 8,388 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Komuna Kurjan (0909) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Fier 245,670 2012-06-20 2012-07-02 8724200012012 SHPERBLIM KESHILLATERET BONUS TRANSPORTI ROJEKOMUNA KURJAN
Dega e Thesarit Kolonje (1514) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kolonje 126,569 2012-07-02 2012-07-02 5510100142012 1010014 DEGA THESARIT KOLONJE PAGAT E MUAJIT qershor 2012
Maternitet Nr.2T. (3535) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 10,406,050 2012-07-02 2012-07-02 17910130882012 600 SUOGJ KOCO GLOZHENI pagat QERSHOR 2012 nr punonj pl 281 fakt 280
Universiteti i Tiranes Filiali Sarande (3731) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Sarande 781,096 2012-07-02 2012-07-02 8510111562012 PAGA NGA UNIVERSITETI
Drejtoria e shendetit publik Mirdite (2026) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Mirdite 1,187,931 2012-07-02 2012-07-02 6010130382012 PAGAT DSHP 1013038
Cirku Kombetar (3535) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 1,801,182 2012-07-02 2012-07-02 121012092 2012 600 Cirku Kombetar Paga qershor 2012 Nr pun Plan 38 Fakt 37
Spitali i burgut Tirane (3535) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 36,555 2012-07-02 2012-07-02 6110140132012 600 Spitali i burgut pagat, qershor 2012
Dega e Thesarit Tepelene (1134) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tepelene 155,190 2012-07-02 2012-07-02 43/10100342012 PAGA THESARI 2012
Bashkia Gjirokaster (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 1,782,641 2012-07-02 2012-07-02 19621150012012 ( bashkia Gjirokaster 2115001 ) PAGE 06/2012
Drejtorite Rajonale Mirmbajtjes Rrugeve Vlore (3737) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Vlore 1,089,293 2012-07-02 2012-07-02 8610060822012 PAGAT RRUGA URA 1006082 QERSHOR 2012
Drejtoria e shendetit publik Permet (1128) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Permet 151,105 2012-07-02 2012-07-02 11610130402012 DSHP PERMET PAGA QERSHOR 2012
Shkolla "Agrobiznesit", Kavaje (3513) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kavaje 980,614 2012-07-02 2012-07-02 464810111312012 AGROBIZNESI PAGA QERSHOR E DJETA
Zyra Arsimore Delvinë (3704) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Delvine 1,534,919 2012-07-02 2012-07-02 15510111322012 Arsimi lik.pagat muaji qershor sipas listes
Nd-ja Ruget Rurale (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 884,686 2012-07-02 2012-07-02 1820110192012 2011019 ND E RRUGEVE RURALE GJIROKASTER PER PAGAT 06-2012
Bashkia Gjirokaster (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 124,583 2012-07-02 2012-07-02 19921150012012 ( bashkia Gjirokaster 2115001 ) paga 06/2012
Zyra e Punes M Madhe (3323) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA M.Madhe 49,959 2012-07-02 2012-07-02 7210250232012 Zyra e Punes (paga qershor 2012) per.aut.Kujtim Ademi ID 25244544
Maternitet Nr.2T. (3535) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 45,000 2012-07-02 2012-07-02 18010130882012 600 SUOGJ KOCO GLOZHENI pagat QERSHOR 2012 nr punonj pl 281 fakt 280
Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 49,959 2012-07-02 2012-07-02 19010040232012 600 Sherbimi Gjeologjik.paga qershor 2012 np 134/134
Bashkia Konispol (3731) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Sarande 27,000 2012-06-20 2012-07-02 11921560012012 SHP TRANSPORTI KONISPOL
Dega e Thesarit Gjirokaster (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 136,870 2012-07-02 2012-07-02 6010100112012 1010011 DEGA E THESARIT GJIROKASTER PER LIK PAGAT 1-30.06.2012
Qendra Ekonomike Arsimit (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 151,335 2012-07-02 2012-07-02 8221150032012 QENDRA EKON E ARSIM GJIROK 2115003) PAGAT 06/2012
Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Shkoder 3,809,274 2012-07-02 2012-07-02 14110130132012 DREJ SHERB PARESOR PAGA QESHOR 2012
Kuvendi Popullor (3535) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 247,902 2012-07-02 2012-07-02 51410020012012 600-KUVENDI PAGA MUAJI qershor 2012 LISTEPAGESA 01.07.12 PLAN 349 FAKT 2
Drejtoria e shendetit publik Kolonje (1514) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kolonje 1,004,975 2012-07-02 2012-07-02 9510130312012 1013031DREJTORIA E SHENDETIT PUBLIK KOLONJE PAGAT MUAJI QERSHOR 2012
Gjykata e rrethit Mat (0625) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Mat 29,353 2012-07-02 2012-07-02 91/10290302012 Gjykata (1029030) Pagat Muaj Qershor 2012 List.Pagesa Nr.Punj.1
Bashkia Gjirokaster (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 75,648 2012-07-02 2012-07-02 19821150012012 ( bashkia Gjirokaster 2115001 ) paga 06/2012
Qarku Gjirokaster (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 54,766 2012-07-02 2012-07-02 5520110012012 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROK PER LIK PAGAT 1-30.06.2012
ASHR Tirane (3535) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 43,298 2012-07-02 2012-07-02 17510130022012 600 AUTORITETI SHENDETESOR RAJONAL pagat QERSHOR 2012 nr punonj pl 487 fakt 1
Drejtoria e Pyjeve Permet (1128) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Permet 464,984 2012-07-02 2012-07-02 10410260212012 PYJORE PERMET PAGA QERSHOR 2012
Qendra Ekonomike Kultures (3731) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Sarande 16,000 2012-07-02 2012-07-02 9221380022012 PENSION USHQIMOR NGA KULTURA
Zyrat e Regjistrimit Gjirokaster (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 144,283 2012-07-02 2012-07-02 7110140682012 1014068 ZYRA E RREGJ TE PASUR GJIROKASTER ER PAGAT 1-30.06.2012
Bashkia Rogozhine (3513) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kavaje 122,200 2012-07-02 2012-07-02 15021190012012 BASHKIA RROGOZHINE PAGA QERSHOR
Sp. Kavaje (3513) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kavaje 5,786,257 2012-07-02 2012-07-02 16610130712012 SPITALI PAGA QERSHOR 2012
Drejtoria e shendetit publik Kavaje (3513) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kavaje 1,510,544 2012-07-02 2012-07-02 7810130302012 DSHP PAGA + KOMPENSIM QERSHOR 2012
Drejtoria e Pyjeve Shkoder (3333) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Shkoder 2,504,088 2012-07-02 2012-07-02 9010260252012 DREJ SHER PYJEVE PAGA QESHOR 2012
Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA M.Madhe 762,860 2012-07-02 2012-07-02 5410130612012 Drej.shend.publik. (paga qershor 2012) per.aut.Erjon Zekaj I708111061G
Dega e Thesarit Kruje (0716) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Kruje 97,078 2012-07-02 2012-07-02 7710100162012 sa lik paga per muaijn qershor 2012 nga thesari kruje
Universiteti i Tiranes Filiali Sarande (3731) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Sarande 159,351 2012-07-02 2012-07-02 8610111562012 PAGA NGA UNIVERSITETI
Gjykata e Apelit Gjirokaster (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 627,853 2012-07-02 2012-07-02 12110290042012 GJYKATE APELI GJIROKASTER(1029004)PAGAT QERSHOR 2012
Qendra Ekonomike Kultures-Muzeu (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 608,679 2012-07-02 2012-07-02 6021150052012 QENDRA EKONOM E KULTURES GJIROK PER PAGAT 06/2012