Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE All 54,856,113.00 92 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Unspecified (0000) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Unspecified 1,000,000 2012-01-31 2012-01-31 31.01.2012/5 Sistemim B.N.T
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 19,331 2012-02-01 2012-02-01 4810060322012 600 INUK paga janar 2012 nr pun 145/1
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 3,000 2012-02-22 2012-02-22 7310060322012 602 INUK djeta janar 2012
Bashkia Kavaja (3513) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Kavaje 865,580 2012-02-27 2012-02-27 3321180012012 BASHKIJA KAVAJE PAGA PASTRIMI JANAR 2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 23,674 2012-03-01 2012-03-01 9210060322012 600 INUK paga shkurt 2012 nr pun 145/1
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,339,279 2012-03-02 2012-03-02 1621290112012 Q.KULT.DHE KL.SP. 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PAGA TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE SHKURT 2012
Bashkia Kavaja (3513) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Kavaje 939,958 2012-03-05 2012-03-06 4521180012012 BASHKIJA KJ PAGA SHKURT 2012 PASTRIMI
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 34,353 2012-07-03 2012-07-03 31610060322012 600 INUK paga Qershor 2012 nr pun 145/1
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,590,479 2012-07-02 2012-07-03 7421290112012 Q.KULT.DHE KL.SP. 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PAGA TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE QERSHOR 2012
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,551,862 2012-04-02 2012-04-03 3621290112012 Q.KULT.DHE KL.SP. 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PAGA TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE MARS 2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 34,430 2012-04-03 2012-04-03 14010060322012 600 INUK paga mars 2012 nr pun 145/138/1
Bashkia Kavaja (3513) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Kavaje 981,324 2012-04-04 2012-04-05 12021180012012 BASHKIJA KJ PAGA MARS 2012
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 427,500 2012-03-27 2012-04-11 3021290112012 Q.KULT.DHE KL.SP. 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PAGESA HONORARE TE TRAJNEREVE
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 86,080 2012-04-17 2012-04-24 17610060322012 602 INUK djeta brenda vendit liste pagese
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 35,285 2012-05-03 2012-05-03 21410060322012 600 INUK paga Prill 2012 nr pun 145/1
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,601,450 2012-05-02 2012-05-03 6121290112012 Q.KULT.DHE KL.SP. 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PAGA TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE PRILL 2012
Bashkia Kavaja (3513) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Kavaje 992,603 2012-05-07 2012-05-08 24121180012012 BASHKIJA KJ PAGA PASTRIMI PRILL 2012
Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 7,600 2012-05-16 2012-05-16 17510250012012 602 AP MIN PUNES PJESMARRJE KOM PUNES VKM 730 DT 6.06.2003
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 34,416 2012-06-01 2012-06-01 26410060322012 600 INUK paga MAJ 2012 nr pun 145/1
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,656,038 2012-06-01 2012-06-01 7021290112012 Q.KULT.DHE KL.SP. 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PAGA TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE MAJ 2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 34,428 2012-08-01 2012-08-02 3681006032-2012 600 INUK paga korrik 2012 nr pun 145/1
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,472,662 2012-08-02 2012-08-03 8421290112012 Q.KULT.DHE KL.SP. 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PAGA TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE KORRIK 2012
Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 7,650 2012-08-03 2012-08-03 29910250012012 600 AP MIN PUNES PAG PER KOM E PUNES V. KM NR 730 MBLEDHJA 22.6.212
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 77,000 2012-08-01 2012-08-08 3781006032-2012 600 INUK dieta 2012 shkresa e MPTT nr.2173/1 dt.24.07.12 shkresa e MPTT nr.2794/1 dt.29..06.12
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,572,714 2012-09-03 2012-09-04 9221290112012 Q.KULT.DHE KL.SP. 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PAGA TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE GUSHT 2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 35,341 2012-09-03 2012-09-04 42010060322012 600 INUK paga gusht 2012 nr pun 145/1
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 34,825 2012-10-02 2012-10-02 47910060322012 600 INUK paga shtator 2012 nr pun 145/1
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,580,339 2012-10-01 2012-10-02 10221290112012 Q.KULT.DHE KL.SP. 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PAGA TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE SHTATOR 2012
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 291,600 2012-10-16 2012-10-22 11421290112012 Q.KULT.DHE KL.SP. 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PAGESA HONORARE TE SH.SPORTEVE SIPAS LISTPAGESAVE JANAR SHKURT,MARS 2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 34,715 2012-11-01 2012-11-01 53210060322012 600 INUK paga tetor 2012 nr pun 145/145
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 9,000 2012-12-14 2012-12-17 66910060322012 600 INUK shperblim fondi i vecante UB 366 DT.13.12.12 Shkresa e Min. Fin 3132/8553 Dt 14.12.2012 LIST PAGESA BASHKANGJITUR r pun 145/145
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 40,975 2012-12-03 2012-12-03 60710060322012 600 INUK paga nentor 2012 nr pun 145/144
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,587,326 2012-12-11 2012-12-12 13521290112012 Q.KULT.DHE KL.SP. 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PAGA TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE NENT0R 2012
Bashkia Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 300,000 2012-04-19 2012-04-25 11821290012012 BASHKIA LUSHNJE 2129001 SA XHIROJME PER LIK.ALTIN KRAKULLI IBAN AL14207220700000070100098202 SIPAS LISTPAGESES PER QERA AMBJ.MOSHA III NENT,DHJETOR 2011+JAN.-PRILL 2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 50,766 2013-01-09 2013-01-10 210060322013 600 INUK Paga dhjetor 2012 nr.punonjesve plan 145 fakt 144
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,388,682 2013-01-10 2013-01-10 121290112012 QKKS 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PG.TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE DHJETOR 2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 58,087 2013-02-01 2013-02-01 2910060322013 600 INUK Paga JANAR 2013 nr.punonjesve plan 145 fakt 145
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 58,146 2013-03-01 2013-03-01 8210060322013 600 INUK Paga shkurt 2013 nr.punonjesve plan 145 fakt 145
Qendra Kulturore dhe Klubi i Sportit Lushnje (0922) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Lushnje 1,456,991 2013-03-05 2013-03-05 2321290112013 QKKS 2129011 SA XHIROJME PER LIK.PG.TE PUNONJ.SIPAS LISTPAGESAVE SHKURT 2013
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA NDERKOMBETARE TREGTARE Tirane 58,278 2013-04-01 2013-04-01 15110060322013 600 INUK Paga Mars 2013 nr.punonjesve plan 145 fakt 145