Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All BANKA KOMBETARE TREGTARE All 19,414,156,764.62 21,294 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Sp. Sarande (3731) BANKA KOMBETARE TREGTARE Sarande 13,749 2012-01-30 2012-01-30 18 SHKARKIM ARKE NGA SPITALI
Sp. Librazhd (0821) BANKA KOMBETARE TREGTARE Librazhd 83,274 2012-01-27 2012-01-30 17101307612 SPITALI LIK FATURE DIALIZ,DHURIM GJAKU, KUALIDIM, PJES KEMBIMI ,KOMOSION BANKAR,DHJETOR 2011
Dega e Thesarit Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 3,100 2012-01-30 2012-01-30 12/1 1010033 2012 djeta dega thesarit
Zyra e Permbarimit Sarande (3731) BANKA KOMBETARE TREGTARE Sarande 13,000 2012-01-30 2012-01-31 09/1014037 SHP UDHETIMI NGA PERMBARIMI
Zyra e Permbarimit Sarande (3731) BANKA KOMBETARE TREGTARE Sarande 4,975 2012-01-30 2012-01-31 07/1014037 SHP TEL NGA PERMBARIMI
Drejtoria e Bujqesise Lezhe (2020) BANKA KOMBETARE TREGTARE Lezhe 250,000 2012-01-30 2012-01-31 207 DREJT E BUJQES LEZHE LIK DEMSHP PER TBC SIPAS LIST-PAGESES
Universiteti i Tiranes Filiali Sarande (3731) BANKA KOMBETARE TREGTARE Sarande 460,116 2012-01-30 2012-01-31 6/1011156 SHP BURSA NGA UNIVERSITETI
Drejtoria e Bujqesise Lezhe (2020) BANKA KOMBETARE TREGTARE Lezhe 60,480 2012-01-30 2012-01-31 208 DREJT E BUJQES LEZHE KRYEN PAGESA VETERINERE JANAR 2012
Komuna Zharres (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 26,556 2012-02-01 2012-02-01 2024190012012 PAGA JANAR 2012 K/ZHAREZ FIER 2419001
Gjykata e rrethit Lac (2019) BANKA KOMBETARE TREGTARE Laç 915,625 2012-02-01 2012-02-01 610290262012 KOD INST 1029026 GJYKATA KURBIN LIKUJDIM PAGA PER MUAJIN JANAR 2012
Komuna Berxull (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 39,053 2012-02-01 2012-02-01 1628080012012 600-KOM BERXULLE PAGA JANAR 2012 PLAN 1 FAKT 1
Federata e Karatese (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 66,497 2012-02-01 2012-02-01 410120472012 600 Federate Shqiptare e Karatese.Pagat baze+vjetersi+funksion bordero janar 2012 pl 1 fk 1
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 135,671 2012-02-01 2012-02-01 6310060012012 600 MPPT paga janar 2012 nr pun 152/2
Dega e Thesarit Mirdite (2026) BANKA KOMBETARE TREGTARE Mirdite 41,440 2012-02-01 2012-02-01 1110100262012 THESARI PER PAGA 1010026
Drejtoria e Pyjeve Peqin (0827) BANKA KOMBETARE TREGTARE Peqin 197,359 2012-02-01 2012-02-01 510260362012 Pagat nga drejt sherbimit Pyjore Peqin per muajin Janar 2012
Komuna Kryevidh (3513) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kavaje 187,110 2012-02-01 2012-02-01 8/1110 KRYEVIDH KESHILLTARE JANAR 2012
Dega e Kujdesit Paresor Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 2,451,356 2012-02-01 2012-02-01 1010130082012 1013008 DREJT E SHENDETIT PUBLIK GJIROK PER PAGAT 1-31.01.2012
Drejtoria e Pyjeve Delvine (3704) BANKA KOMBETARE TREGTARE Delvine 7,731 2012-02-01 2012-02-01 14/10260282012 Sherbimi Pyjor paga janar sipas listes
Zyra Arsimore Delvinë (3704) BANKA KOMBETARE TREGTARE Delvine 814,310 2012-02-01 2012-02-01 32/10111322012 Zyra Arsimore lik.pagat muaji janar sipas listes
Zyra Arsimore Delvinë (3704) BANKA KOMBETARE TREGTARE Delvine 3,786,763 2012-02-01 2012-02-01 33/10111322012 Zyra Arsimore lik.pagat muaji janar sipas listes
Universiteti i Tiranes, fakulteti i Ekonomise (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 10,279,621 2012-02-01 2012-02-01 410111422012 600 Fak Ekonomik paga m janar 2012 pl 176 f 169
Gjykata e Rrethit per Krimet (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 80,978 2012-02-01 2012-02-01 2410290422012 600 Gjykata e Krimeve te Renda"paga JANAR 2012 +ore jashte orarit ur 19 DT 25.01.2012 sipas ligjit 9877 dt.18.02.08 ,sipas list-pag.nr.pun.pl/fakt 55/53
Mini Bashkia 6 (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 78,825 2012-02-01 2012-02-01 2521011402012 600-MIn.Bashkia 6-pagat bordero 1-31 janar 2011,nr.pun.2-2
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 15,000 2012-02-01 2012-02-01 2610730012012 606 KQZ bonus karburanti bordero 01.02.2012
Aparati Ministrise Mbrojtjes (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 526,981 2012-02-01 2012-02-01 3610170012012 600,min mbrojt dash,paga janar 2012,list pagese 2012,np 400/9
Qendra e Studimeve Albanologjike Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 5,942,794 2012-02-01 2012-02-01 24/1011153/2012 600 QENDRA E STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE PAGE BORDERO JANAR 2012 NR PL 122 F 117
Universiteti Aleksander Moisiu (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 1,028,063 2012-02-01 2012-02-01 5210111502012 TDO 0707/UNIVERSITETI "A. MOISIU" DURRES/ KOD 1011150/ PAGA MUAJI JANAR SIPAS LISTPAGESES
Drejtoria e Bujqesise Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 1,778,441 2012-02-01 2012-02-01 1310050072012 TDO 0707 DREJT.BUJQESISE DHE USHQIMIT 1005007 LIK PAGA JANAR 2011 BORDERO
Qarku Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 596,700 2012-02-01 2012-02-01 2620420012012 pagese keshilltare janar 2012 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Qarku Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 35,000 2012-02-01 2012-02-01 2720420012012 shpenzime transporti nga keshilli i qarkut berat 2042001
Zyra e Punes Mirdite (2026) BANKA KOMBETARE TREGTARE Mirdite 182,696 2012-02-01 2012-02-01 810250262012 zyra e punes per paga 1025026
Komuna Zharres (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 912,092 2012-02-01 2012-02-01 1924190012012 PAGA JANAR 2012 K/ZHAREZ FIER 2419001
Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 15,000 2012-02-01 2012-02-01 1710101022012 602 Agjens e Auditit te Fondeve te BE SHPENZ TRANSPORTI ligji nr 10160 VKM nr 545 2011 listepagesa janar 2012
Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 1,307,753 2012-02-01 2012-02-01 6110250012012 600 AP MIN PUNES PAGA JANAR 2012 PL 106/11
Reparti Ushtarak Nr.6665 Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 88,548 2012-02-01 2012-02-01 101017080212 600 REP 6665 PAGA LIST PAGES JANAR 2012 NR PUN P/F 1/1
Sherbimi i Kontrollit te Brendshem (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 845,420 2012-02-01 2012-02-01 1110140982012 602-SH.K.Burgjeve paga muaji janar 2012 nr.punonj.plan /fakt 18
Keshilli Kombetar i Kontabilitetit (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 313,290 2012-02-01 2012-02-01 1310820012012 600 KKKontabilitet paga janar 2012 nr pun pl 6 fakt 5
Dega e Thesarit Kucove (0217) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kuçove 142,345 2012-02-01 2012-02-01 1110100172012 paga te deges thesarit kucove kod.1010017
Zyra Arsimore Peqin (0827) BANKA KOMBETARE TREGTARE Peqin 1,391,888 2012-02-01 2012-02-01 3910111022012 Pagat nga Zyra Arsimore Peqin per muajin Janar 2012
Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 246,392 2012-02-01 2012-02-01 04.1025053.2012 ZYRA E NDIHMES EKONOM 1025053 PER PAGAT 01.2012