Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All BANKA KOMBETARE E GREQISE All 3,529,715,094.00 2,164 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Mini Bashkia 6 (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 1,605,421 2012-02-01 2012-02-01 2221011402012 600-MIn.Bashkia 6-pagat bordero 1-31 janar 2011,nr.pun.56-56
Qendra e realizimit te veprave te artit (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 384,445 2012-02-01 2012-02-01 410120132012 600 Q R V A PAGA Janar 2012 ME BORDERO NR I PUNONJESVE PL 10 FAKT 10
Drejtoria e Pyjeve Pogradec (1529) BANKA KOMBETARE E GREQISE Pogradec 1,158,263 2012-02-01 2012-02-01 2310260222012 LIK.PAGA SH, PYJOR POGRADEC 1026022 JANAR 2012
Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 145,890 2012-02-01 2012-02-01 5810110012012 600 MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCES PAGE DT 1.12.2011BORDERO JANAR 2012 NR. PUN .PLAN 116 FAKT 110
Zyra e Punes Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 359,137 2012-02-01 2012-02-01 10/1025011/2012 1025011 ( ZYRA E PUNES 1025011 ) PAGAT JANAR 2012
Mini Bashkia 6 (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 182,882 2012-02-01 2012-02-01 2421011402012 600-MIn.Bashkia 6-pagat bordero 1-31 janar 2011,nr.pun.5-5
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 53,590 2012-02-01 2012-02-01 4910060322012 600 INUK paga janar 2012 nr pun 145/1
Aparati Ministrise se Financave (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 162,619 2012-02-01 2012-02-01 7110100012012 600-MIN E FINANCES PAGA JANAR 2012 PLAN 251- FAKT 3
Sp. Kavaje (3513) BANKA KOMBETARE E GREQISE Kavaje 36,400 2012-02-01 2012-02-02 18/7330 SPITALI SHPENZIME TRANSPORTI PER SHEGE CEPELIN
Qendra Kulturore Tirana (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 843,312 2012-02-02 2012-02-02 1021011512012 Qendra Kulturore paga janar 2012 lista nr punonj 34-32
Prefektura e qarkut Lezhe (2020) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lezhe 513,970 2012-02-01 2012-02-02 7708 PREFEKTURA LEZHE PAG PAGA JANAR 2012
Spitali Psikiatrik Vlore (3737) BANKA KOMBETARE E GREQISE Vlore 3,418,361 2012-02-01 2012-02-02 21921 PAGA JANAR PSIKIATRIA 1013060
Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Durres (0707) BANKA KOMBETARE E GREQISE Durres 699,490 2012-02-01 2012-02-02 1010120032012 TDO 0707/DREJT. RAJ. KULT. KOM. /KODI 1012003/PAGA
Muzeu Kombetar i Artit Mesjetar Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 567,771 2012-02-01 2012-02-02 1610120182012 PAGAT JANAR LLOG PERSONALE KOD INSTITUCIONI 1012018 MUZEU MESJETAR KORCE
Qendra Ekonomike Arsimit (3737) BANKA KOMBETARE E GREQISE Vlore 966,456 2012-02-01 2012-02-02 21934 TEATRI 2146014 PAGA JANAR 2012
Zyrat e Regjistrimit Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 1,117,441 2012-02-02 2012-02-02 1910140722012 PAGA KODI INSTIT 1014072 ZYRA E REGJ PPAS.PALUJTSHME KORCE
Komuna Dajt (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 2,920,544 2012-02-03 2012-02-06 1528000012012 600 Kom.Dajt-pagat bordero janar 2012 nr.pun adm.152-120
Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 16,900,776 2012-02-03 2012-02-06 3010110152012 PAGA MUAJI JANAR, DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE (1011015)
Zyra Arsimore Devoll (1505) BANKA KOMBETARE E GREQISE Devoll 2,296,959 2012-02-06 2012-02-06 2310111112012 ZYRA ARSIMORE BORDERO PAGA MUAJI JANAR 2012
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 3,141,600 2012-02-06 2012-02-06 1721290012012 BASHKIA LUSHNJE 2129001 SA XHIROJME PER LIK.ND.EK. SIPAS LISTPAGESAVE DHJETOR 2011
Zyra Arsimore Sarandë (3731) BANKA KOMBETARE E GREQISE Sarande 1,125,055 2012-02-03 2012-02-06 2610111332012 PAGA NGA Z ARSIMORE
Drejtoria Metrologjise e Kalibrimit (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 104,299 2012-02-06 2012-02-06 3410041092012 600 Drejt pergj metrologjise.paga janar 2012
Paraburgimi Durres (0707) BANKA KOMBETARE E GREQISE Durres 4,800,272 2012-02-03 2012-02-06 03.02.2012 TDO 0707 PARABURGIMI 1014054 LIK PAGA JANAR 2012 BORDERO
Zyra Arsimore Pogradec (1529) BANKA KOMBETARE E GREQISE Pogradec 16,431,534 2012-02-06 2012-02-06 4610111172012 Z.ARSIMORE POGRADEC 1011117 Paga janar 2012
Komuna Bubq (0716) BANKA KOMBETARE E GREQISE Kruje 15,000 2012-02-06 2012-02-07 2625220012012 2522001 SA LIK KOMPENSIM KARB PER MUAJIN JANAR NGA KOMUNA BUBQ
Qarku Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 43,916 2012-02-07 2012-02-08 1320110012012 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROK PER LIK PAGAT 1-31.01.2012
Bashkia Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE E GREQISE Shkoder 34,285,020 2012-02-07 2012-02-08 57 2141001 2012 BASHKIA SHKODER PAAFTESI PER MUJIN JANAR 2012 DIF NENTOR+DHJETOR 2011
Mini Bashkia 2 (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 675,600 2012-01-23 2012-02-09 10/2101136/2012 606 Njesia nr.2-invalide janar 2012 bordero
Komuna Cerrave (1529) BANKA KOMBETARE E GREQISE Pogradec 311,136 2012-02-07 2012-02-10 2727060012012 K.Cerrave Pogradec 2706001 Paga me kontrate janar 2012
Zyra Arsimore Pogradec (1529) BANKA KOMBETARE E GREQISE Pogradec 377,910 2012-02-14 2012-02-15 6610111172012 Z.ARSIMORE POGRADEC 1011117 Paga me ore janar 2012
Bashkia Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 4,462,100 2012-02-16 2012-02-17 3921150012012 ( bashkia Gjirokaster 2115001 ) pagespaaftesie janar 2012
Qendra Kulturore Tirana (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 917,100 2012-02-14 2012-02-20 1221011512012 Qendra Kulturore pagese proj cirku urdher drej70, 71 dt 10.02.2012 bordero dt 13.02.2012
Qendra Kulturore Tirana (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 667,800 2012-02-14 2012-02-20 1121011512012 Qendra Kulturore pagese banda urdher drejt 68 dt 10.02.2012 bordero dt 13.02.2012
Mini Bashkia 3 (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 7,982,400 2012-02-17 2012-02-20 2421011392012 606 Min.Bashkia 3-paaftesia bordero shkurt 2012
Komuna Dajt (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 2,753,900 2012-02-17 2012-02-20 3028000012012 606 Komuna Dajt-pagesa paaftesie bordero shkurt 2012 aktmarrveshje nr.398 dt.09.03.2010
Bashkia Kavaja (3513) BANKA KOMBETARE E GREQISE Kavaje 1,426,524 2012-02-20 2012-02-21 2721180012012 BASHKIJA KJ NDIHMA EKONOMIKE NENTOR DHJETOR 2011 LAGJA 3
Qendra Ekonomike Kultures (3737) BANKA KOMBETARE E GREQISE Vlore 90,000 2012-02-17 2012-02-21 0721460152012 KULTURA 2146015 JAVA E FILMIT MESDHETAR VITI 2011 PROJEKT 32 DT 07.07.2011
Qendra Kulturore Tirana (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 558,000 2012-02-17 2012-02-21 1821011512012 Qendra Kulturore pagese proj cirku urdher drej 80 ,81 dt 16.02.2012 bordero dt 15.02.2012 dt 10.02.2012 bordero dt 13.02.2012
Komuna Cerrave (1529) BANKA KOMBETARE E GREQISE Pogradec 282,000 2012-02-16 2012-02-21 3527060012012 K.Cerrave Pogradec 2706001 bursat arsimi i mesem
Zyra e Punes Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 32,730 2012-02-17 2012-02-21 1810250112012 1025011 ( ZYRA E PUNES 1025011 ) UDHETIME DIETA JANAR 2012