Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A All 2,183,993,001.00 1,829 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Zyrat e Regjistrimit Kavaje (3513) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Kavaje 656,726 2012-02-01 2012-02-01 09 ZYRA REGJISTRIMIT PAGE
Komuna Livadhja (3731) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Sarande 2,837,694 2012-02-01 2012-02-01 7/732/2 SHP INVALIDET NGA LIVADHJAJA
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 50,000 2012-02-01 2012-02-01 5710060012012 606 MPPT shp transporti janar 2012 urdher 51 01.04.2010
Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 69,895 2012-02-01 2012-02-01 1010060462012 600 AKPT paga janar 2012 nr pun 31/31/1
Komuna Aliko (3731) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Sarande 1,807,900 2012-02-01 2012-02-01 00127370012012 PAAFTESI ALIKO
Komuna Lekaj (3513) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Kavaje 1,665,700 2012-02-01 2012-02-01 1/606 KOMUNA LEKAJ NDIHMA E PAAFTESI JANAR 2012
Avokati i Prokurimeve (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 883,402 2012-02-01 2012-02-01 2110860012012 600 Avokati i Prokurimeve,tpagat baze,vjetersi,funksion,kualifikim, 25% dite festa pl 14 fk 13
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 49,259 2012-02-01 2012-02-01 5910060012012 600 MPPT paga janar 2012 nr pun 152/1
Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 1,902,762 2012-02-01 2012-02-01 46/1011011/2012 DREJT ARSIMORE GJIROKASTER(1011011) PAGAT JANAR 2012
Komuna Livadhja (3731) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Sarande 823,982 2012-02-01 2012-02-01 7/732 PAGA NGA LIVADHJAJA
Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 153,770 2012-02-01 2012-02-01 6210250012012 600 AP MIN PUNES PAGA JANAR 2012 PL 106/2
Avokati i Prokurimeve (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 30,000 2012-02-01 2012-02-01 2210860012012 606 Avokati i Prokurimeve,transferte perfitim mujor urdher brendshem 1 dt 3.1.12 bordero 31.1.12
Komuna Livadhja (3731) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Sarande 26,792 2012-02-01 2012-02-01 7/732/1 PAGA NGA LIVADHJAJA
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 57,369 2012-02-01 2012-02-01 61010060012012 600 MPPT paga janar 2012 nr pun 152/1
Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Gjirokaster (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 495,120 2012-02-01 2012-02-01 16/1012004/2012 MONUMENTET GJIROKASTER(1012004)PAGAT JANAR 2012
Komisioni i Prokurimit Publik (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 1,112,191 2012-02-01 2012-02-01 1110870102012 600 KOM.PROK.PUBLIK. Paga baze Janar 2012 Nr punonjesve plan 18 fakt 18
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 2,255,069 2012-02-01 2012-02-01 5810060012012 600 MPPT paga janar 2012 nr pun 152/38
Drejtoria e Pyjeve Sarande (3731) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Sarande 651,361 2012-02-01 2012-02-01 610260242012 PAGA NGA PYJORE
Komuna Lekaj (3513) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Kavaje 774,693 2012-02-01 2012-02-02 4/470 KOMUNA LEKAJ PAGA JANAR 2012 DHE KESHILLTARE
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 52,412 2012-02-01 2012-02-02 5010060322012 600 INUK paga janar 2012 nr pun 145/1
Drejtoria e Pergjithshme Detare Durres (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 217,624 2012-02-02 2012-02-02 1610060982012 1006098 DREJTORIA PERGJ DETARE 0707 PAGA JANAR 2012
Komuna Qender (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 319,031 2012-02-02 2012-02-02 1124450012012 KOM QENDER LIBOHOVE(2445001) PAGA JANAR 2012
Bashkia Libohove (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 45,168 2012-02-02 2012-02-02 1921160012012 BASHK LIBOHOVE GJIROKASTER(2116001) PAGAT JANAR 2012
Bashkia Libohove (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 60,000 2012-02-02 2012-02-02 2521160012012 BASHK LIBOHOVE GJIROKASTER(2116001) BONUSE DHJETOR 2011 JANAR 2012
Komuna Luz I Vogel (3513) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Kavaje 40,188 2012-02-01 2012-02-02 4/471 KOMUNA LUZ PAGE GJENDJE CIVILE
Komuna Lekaj (3513) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Kavaje 10,922 2012-02-01 2012-02-02 4/16.. KOMUNA LEKAJ PAGA JANAR 2012 GJENDJA CIVILE
Komuna Luz I Vogel (3513) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Kavaje 836,421 2012-02-01 2012-02-02 4//471 KOMUNA LUZ PAGE APARATI E KESHILLTARE
Bashkia Libohove (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 370,044 2012-02-02 2012-02-02 1821160012012 BASHK LIBOHOVE GJIROKASTER(2116001) PAGAT JANAR 2012
Komuna Luz I Vogel (3513) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Kavaje 2,339,500 2012-02-01 2012-02-02 1//471 KOMUNA LUZ PAAFTESI
Zyra e Punes Durres (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 633,251 2012-02-01 2012-02-02 1710250072012 1025007 ZYRA PUNESIMIT PAGA JANAR 2012
Qendra e fomimit profesiona Tirane nr.4 (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 599,500 2012-02-02 2012-02-02 910250392012 600 DRFP4 PAGA janar 2012 pl19 /16
Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 31,500 2012-02-07 2012-02-08 3210030012012 606 KM Bonus Transporti Bordero dt 06.02.2012
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 235,042 2012-02-10 2012-02-13 7510060012012 600 MPPT leje e vitit 2011 Urdher i Min.Tran.128,130 28.12.2011 129 29.12.2011 shkr 5722/2 27.12.2011 liste pagese bashkelidhur
Komuna Lazarat (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 556,301 2012-02-13 2012-02-13 824490012012 2449001 KOMUNA LAZARAT PER PAGES PAGAT 1-31.01.2012
Komuna Lazarat (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 39,258 2012-02-13 2012-02-13 1024490012012 2449001 KOMUNA LAZARAT PER PAGES PAGAT 1-31.01.2012
Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 5,179,935 2012-02-13 2012-02-14 4023650012012 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK INALIDE PAAFT. JANAR 2012 BORDERO
Komuna Rashbull (0707) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Durres 72,000 2012-02-13 2012-02-14 4223650012012 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK ND.EKON. JANAR 2012 BORDERO
Komuna Luz I Vogel (3513) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Kavaje 33,408 2012-02-15 2012-02-17 9/224710012012 KOMUNA LUZ NDIHME EKONOMIKE
Zyrat e Regjistrimit Kavaje (3513) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Kavaje 78,003 2012-02-16 2012-02-21 1910140702012 ZYRA REGJISTRIMIT QERA ZYRE PER EQEREM KAZAZI
Drejtoria e Pyjeve Sarande (3731) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Sarande 44,000 2012-02-17 2012-02-21 1310260242012 SHP DIETA NGA PYJORE