Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All B I O CH E M NRP All 8,931,748.00 24 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Sp. Sarande (3731) B I O CH E M NRP Sarande 72,202 2012-02-14 2012-02-20 2010130842012 SHP NGA SPITALI
Dega e Kujdesit Paresor Vlore (3737) B I O CH E M NRP Vlore 72,912 2012-04-25 2012-04-26 65 1013014 2012 MEDIKAMENTE DSHPQ 1013014
Maternitet Nr.2T. (3535) B I O CH E M NRP Tirane 417,600 2012-04-06 2012-04-13 10110130882012 1013088 602SUOGJ KOCO GLOZHENI kite reag kont vazhd 06.07.11 ft 985 dt 06.08.11 ser 881403726 fh 86 dt 06.08.11
Materniteti Tirane (3535) B I O CH E M NRP Tirane 31,320 2012-05-08 2012-05-11 11810130502012 602 SUOGJ MRETERESHA GERALDINE bl kite kont vazhd 21.10.11 ft 1663 dt 12.12.11 ser 87132710 fh 82 dt 29.12.11
Spitali Lushnje (0922) B I O CH E M NRP Lushnje 109,560 2012-05-25 2012-06-07 14110130222012 1013022 Spitali Lushnje reagente
Sp. Sarande (3731) B I O CH E M NRP Sarande 380,000 2012-07-27 2012-08-03 13710130842012 BLERJE FOTOMETER NGA SPITALI SR
Maternitet Nr.2T. (3535) B I O CH E M NRP Tirane 367,200 2012-09-07 2012-09-12 22910130882012 602 SUOGJ KOCO GLOZHENI KITE,KONTR VAZHD 6/7/11,FAT 1251 D 6/10/11 S 89208294,FH 96 D 1/11/11,FAT 1343 D 24/10/11 S 89208387,
Shkolla e larte e Infermerise (3535) B I O CH E M NRP Tirane 148,520 2012-09-18 2012-09-24 18910110492012 Fak Infermieris kite reagent proj ekselenc. urdh 380/2 dt 13.6.12 udhz. 19 dt 31.5.2011 up 78 dt 9.9.12 pv 1.9.12 fat 954 dt 1.9.12 s 03795755
Materniteti Tirane (3535) B I O CH E M NRP Tirane 158,160 2012-10-22 2012-10-29 30610130502012 602 SUOGJ MRETERESHA GERALDINE bl kite,up 41 d 29/3/12,njf 41/2 d 30/3/12,shtes kontr 41/3 d 30/3/12,fat 648 d 87040949 d 8/6/12,fh 19 d 8/6/12
Spitali Diber (0606) B I O CH E M NRP Diber 470,400 2012-10-24 2012-10-29 23910130152012 1013015 SPITALI 1013015 RIP.PAISJE LABORATORI fat nr 1605 date 09.12.11
Materniteti Tirane (3535) B I O CH E M NRP Tirane 1,350,060 2012-11-05 2012-11-14 31710130502012 602 SUOGJ MRETERESHA GERALDINE BL KITE,UP 71 D 27/8/12,NJF APP 10/9/12,KONTR 71/4 D 3/9/12,FAT 1128 D 23/10/12 S 03795980,FH 44,44/1 D 8/6/12
Drejtoria e shendetit publik Librazhd (0821) B I O CH E M NRP Librazhd 471,600 2012-11-21 2012-12-13 13710130352012 DR.SH.PUBLIK LIK FATUR BLERJE LBORATORIKE
Sp. Librazhd (0821) B I O CH E M NRP Librazhd 240,000 2012-12-07 2012-12-18 30210130762012 SPITALI LIK REAGENTE
Spitali Lushnje (0922) B I O CH E M NRP Lushnje 175,440 2012-02-08 2012-02-16 3110130222012 1013022 Spitali Lushnje reagente
Maternitet Nr.2T. (3535) B I O CH E M NRP Tirane 170,160 2013-04-08 2013-04-09 11410130882013 602,SPITALI UNIVERSITAR GJINEKOLOGJIK "KOCO GLIOZHENI',KITE,KONTR VAZH 6/7/11,FAT 915 D 29/8/12 S 03795716,FH 45 D 29/8/12
Maternitet Nr.2T. (3535) B I O CH E M NRP Tirane 81,000 2013-04-08 2013-04-09 11610130882013 602,SPITALI UNIVERSITAR GJINEKOLOGJIK "KOCO GLIOZHENI',KITE RIP AP,UP 93 D 30/7/12,PV 5 D 16/3/12,FAT 917 D 29/8/12 S 03795718,FH 46 D 29/8/12
Maternitet Nr.2T. (3535) B I O CH E M NRP Tirane 696,240 2013-04-09 2013-04-09 11510130882013 602,SPITALI UNIVERSITAR GJINEKOLOGJIK "KOCO GLIOZHENI',kite,up 17 d 2/2/12,njf 2/2/12,kontr 2/2/12,fat 164 d 14/2/12 s 87132914,fh 6 d 14/2/12
Spitali Lushnje (0922) B I O CH E M NRP Lushnje 1,742,080 2013-05-21 2013-05-23 115/10130222013 1013022 SPITALI reagente
Materniteti Tirane (3535) B I O CH E M NRP Tirane 100,980 2013-06-11 2013-06-18 14410130502013 602,SPITALI UNIVERSITAR OBSTETRIK GJINEKOLOGJIK "MRETERESHA GERALDINE",KITE,UP 31 D 29/3/13,NJF APP 27/5/13,FAT 384 D 23/4/13 S 08008135,FH 77 D 23/4/13,FAT 396 D 30/4/13 S 08008147,FH 78 D 30/4/13
Maternitet Nr.2T. (3535) B I O CH E M NRP Tirane 200,000 2013-06-13 2013-06-20 20110130882013 602,SPITALI UNIVERSITAR GJINEKOLOGJIK "KOCO GLIOZHENI',RIP ,UP 23 D 20/1/12,PV 26/1/12,FAT 106 D 26/1/12 S 87132856
Materniteti Tirane (3535) B I O CH E M NRP Tirane 210,600 2013-06-19 2013-07-31 16010130502013 602,SPITALI UNIVERSITAR OBSTETRIK GJINEKOLOGJIK "MRETERESHA GERALDINE",kite,kontr shtes 31/3 d 29/3/13,fat 494 d 28/5/13 s 08008295,fh 81 d 28/5/13
Drejtoria e shendetit publik Pogradec (1529) B I O CH E M NRP Pogradec 279,000 2013-07-02 2013-08-05 9910130412013 LIK.D,SH, P ,POGRADEC 1013041 fat.190 dt.28.02.2013
Spitali Lushnje (0922) B I O CH E M NRP Lushnje 359,234 2013-07-10 2013-09-24 167/10130222013 1013022 SPITALI reagente
Spitali Lushnje (0922) B I O CH E M NRP Lushnje 627,480 2013-10-22 2013-10-28 251/10130222013 1013022 SPITALI LU rengente
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >