Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All MALIQ HAKA All 3,211,285.00 19 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Komuna Gjocaj (0827) MALIQ HAKA Peqin 172,800 2013-06-05 2013-06-14 16226800012013 Materiale nga Komuna gjocaj ne favor te Maliq Haka Elbasan
Komuna Shushice (0808) MALIQ HAKA Elbasan 452,040 2013-06-18 2013-07-12 13023980012013 MATERIALE PER NDRIC. E RRUGEVE KOMUNA SHUSHICE
Komuna Skenderbeg (0810) MALIQ HAKA Gramsh 300,000 2013-08-27 2013-10-17 11724330012013 Sa paguar diferenc fat.nr.12 dt:02.08.2013 nga Komuna Skenderbegas
Komuna Bradashesh (0808) MALIQ HAKA Elbasan 452,388 2013-08-21 2013-10-17 199/223910012013 materiale Kom Bradashesh 2381001
Komuna Gjocaj (0827) MALIQ HAKA Peqin 37,800 2013-09-23 2013-10-23 2472680012013 Blerje materiale nga Komuna Gjocaj ne favor te Maliq Haka Elbasan
Komuna Labinot Fushe (0808) MALIQ HAKA Elbasan 71,400 2013-10-18 2013-10-24 21323920012013 Materiale Komuna Labinot-Fushe Elbasan
Komuna Bradashesh (0808) MALIQ HAKA Elbasan 173,998 2013-10-10 2013-10-24 24623810012013 materiale Kom Bradashesh 2381001
Bashkia Kavaja (3513) MALIQ HAKA Kavaje 51,600 2013-10-16 2013-10-24 74221180012013 BASHKIJA KJ LIKUIDIM FAT 15 DT 16.09.2013 TE TJERA MATERIALE E SHERBIME
Komuna Skenderbeg (0810) MALIQ HAKA Gramsh 77,333 2013-10-24 2013-11-11 14524330012013 Sa paguar diferenc fat.nr.12 dt:02.08.2013 nga Komuna Skenderbegas
Komuna Gjinar (0808) MALIQ HAKA Elbasan 178,800 2013-10-25 2013-11-12 16823860012013 materiale Komuna Rrase
Komuna Gjocaj (0827) MALIQ HAKA Peqin 94,680 2013-11-22 2013-11-25 29926800012013 Pastrim kanalesh nga Komuna gjocaj ne favor Maliq haka Elbasan fatur nr 24 dt 15.11.2013
Komuna Gjocaj (0827) MALIQ HAKA Peqin 33,360 2013-11-22 2013-11-25 30026800012013 Materiale nga Komuna gjocaj ne favor Maliq haka Elbasan fatur nr 23 dt 02.11.2013
Komuna Zavaline (0808) MALIQ HAKA Elbasan 231,600 2013-11-25 2013-11-26 14224000012013 Mirmbajtje Komuna Zavaline Elbasan
Komuna Bradashesh (0808) MALIQ HAKA Elbasan 86,400 2013-11-25 2013-11-26 27723810012013 materiale Kom Bradashesh 2381001
Komuna Gjocaj (0827) MALIQ HAKA Peqin 213,600 2013-12-05 2013-12-09 30726800012013 Materiale nga Komuna gjocaj ne favor Maliq Haka Elbasan Fatur Nr 25 dt 02.12.2013
Komuna Gjocaj (0827) MALIQ HAKA Peqin 99,994 2013-12-05 2013-12-09 31026800012013 Stufa Zjarri nga Komuna gjocaj ne favor Maliq Haka Elbasan Fat Nr 27 dt 04.12.2013
Komuna Gjinar (0808) MALIQ HAKA Elbasan 82,680 2013-12-11 2013-12-12 21623860012013 materiale Komuna Gjinar
Bashkia Kavaja (3513) MALIQ HAKA Kavaje 117,600 2013-12-24 2013-12-26 97821180012013 BASHKIJA KJ LIKUIDIM KAPAKE PUSETASH FAT 26 DT 02.12.2013
Dega e rezervave Elbasan (0808) MALIQ HAKA Elbasan 283,212 2013-12-16 2013-12-18 13210160262013 Dega Rezervave shpenzime mirmbajtje
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >