Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All GREEMED All 8,793,891.00 18 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Spitali Lezhe (2020) GREEMED Lezhe 1,394,772 2013-02-07 2013-02-12 1710130212013 SPITALI LEZHE LIK FAT.681,682,683 JANAR 2013 SHTESE KONTR 20%
Spitali Lezhe (2020) GREEMED Lezhe 97,020 2013-02-18 2013-02-19 3210130212013 SPITALI LEZHE LIK FAT.723 DT.06.02.2013 SHTES KONTR 20%
Sp. Mirdite (2026) GREEMED Mirdite 1,274,700 2013-02-19 2013-02-20 1210130792013 spitali mirdite per likudim ilace
Sp. Bulqize (0603) GREEMED Bulqize 478,800 2013-03-11 2013-03-15 3410130652013 Spitali Bulqize (1013065), likujdim furnitorin GREEMED SHPK per U. Bl. nr.3226 (filma e solucione).
Sp. Laç (2019) GREEMED Laç 144,348 2013-03-12 2013-03-15 4210130752013 KOD INST 1013075 SPITALI LAC PAGUAR MATERIALE MJEKIMI KONT NR 79 DT 25.02.2013 FT NR 07185853 DT 22.02.13 FH NR 3 DT 26.02.13 PV MALLIT DT 25.02.2013
Spitali Lezhe (2020) GREEMED Lezhe 1,160,064 2013-04-03 2013-04-04 7610130212013 SPITALI LEZHE LIK FAT.776 dt.18.03.2013 dhe 766 dt.06.03.2013 SIPAS KONTR 2013
Spitali Lezhe (2020) GREEMED Lezhe 513,245 2013-04-03 2013-04-04 7510130212013 SPITALI LEZHE LIK FAT.761 dt.04.03.2013 SIPAS KONTR 2013
Spitali Lezhe (2020) GREEMED Lezhe 484,236 2013-04-10 2013-04-11 9410130212013 SPITALI LEZHE LIK FAT.807 DT.05.04.2013 KONTR.2013
Maternitet Nr.2T. (3535) GREEMED Tirane 108,000 2013-04-18 2013-04-19 13110130882013 602,SPITALI UNIVERSITAR GJINEKOLOGJIK "KOCO GLIOZHENI' perp kirurgjikale up 38 dt 11.01.13 pv 18.01.13 kont 18.01.13 ft 738 dt 14.02.13 ser 06807491 fh 49 dt 14.02.13
Spitali Lezhe (2020) GREEMED Lezhe 139,855 2013-05-13 2013-05-15 11410130212013 SPITALI LEZHE LIK FAT.850 DT.07.05.2013 SIPAS KONTRATES
Sp. Mat (0625) GREEMED Mat 91,920 2013-05-16 2013-05-21 8210130782013 Spitali (1013078) Lik.Materiale radiologjien Fat.nr. 781 Dt.21.03.2013 Kont.Nr.1 Dt.14.01.2013
Spitali Lezhe (2020) GREEMED Lezhe 70,145 2013-05-21 2013-05-23 11410130212013 SPITALI LEZHE LIK FAT.DIF FAT.850 DT.07.05.2013
Sp. Librazhd (0821) GREEMED Librazhd 358,312 2013-06-05 2013-06-14 14910130762013 SPITALI LIBRAZHD,LIK FATURE PER BLERJE MATERIALE MJEKSORE UP NR 24 DATE 08.05.2013,PROCESVERBAL NR6 DATE 09.05.2013,FATURE NR 868 DATE 17.05.2013 FH NR 8 DATE 17.05.2013
Sp. Mirdite (2026) GREEMED Mirdite 462,274 2013-08-16 2013-10-17 13510130792013 SPITALI MIRDITE PER ILACE
Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) GREEMED Shkoder 200,000 2013-09-20 2013-10-22 26310130132013 DREJTORIA SHERBIMIT SHENDETSOR PARSOR SHKODER FAT. 09999665 DT. 12.09.2013
Spitali Lezhe (2020) GREEMED Lezhe 86,400 2013-10-18 2013-10-24 31010130212013 SPITALI LEZHE LIK FAT.1005 DT.16.10.2013
Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) GREEMED Tirane 114,000 2013-09-13 2013-10-21 26710140482013 ,DREJTORIA PERGJITHSHME BURGJEVE bl mat mjeksore up nr 17/1 dt 30/7/2013 ftes 30/7/2013 fit 31/7/2013 fat dt 1/8/2013 fh dt 12/8/2013
Spitali Diber (0606) GREEMED Diber 1,615,800 2013-12-05 2013-12-12 21810130152013 SPITALI 1013015blerje materiale kont. nr1e2 date 13.09.12 fat nr 598 dhe ,628,597,e 637
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >