Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All All All 561,362,898,656.08 434,624 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Drejtoria Arsimore Vlore (3737) 6+1 VLORA Vlore 20,000 2012-06-07 2012-06-19 15810110382012 SHERBIME PUBLIKIME DAR 1011038 FAT 342 DT 13.05.2012
Parqet Kombetare Amantia - Orikum (3737) 6+1 VLORA Vlore 30,000 2012-07-26 2012-08-03 41 1012071 2012 KRONIKE TELEVIZIVE P.AMANTIA 1012071
Drejtoria Rajonale AKU Vlore (3737) 6+1 VLORA Vlore 20,000 2012-08-06 2012-08-13 98 1005130 2012 DRAKU 1005130 SHERBIM MEDIATIK
Dega e Kujdesit Paresor Vlore (3737) 6+1 VLORA Vlore 40,000 2012-08-08 2012-08-16 146 1013014 2012 SHP TELEVIZIVE DSHPQ 1013014
Drejtoria e Bujqesise Vlore (3737) 6+1 VLORA Vlore 20,000 2012-09-07 2012-09-12 166 1005037 2012 1005037DRBU PROMOVIM BISNESI
Bashkia Orikum (3737) 6+1 VLORA Vlore 124,000 2012-11-19 2012-12-13 202 2158001 2012 KRONIKE TELEVIZIVE BASHKIA ORIKUM KODI 2158001
Qendra e fomimit profesiona Vlore (3737) 6+1 VLORA Vlore 20,000 2012-12-10 2012-12-26 1711025041 2012 Q F P 1025041
Bashkia Vlore (3737) 6+1 VLORA Vlore 363,000 2012-02-02 2012-02-16 2021460012012 BASHKIA 2146001 KRONIK BISEDA TELEVIZIVE
Sp. Pogradec (1529) 616/A Pogradec 369,750 2012-08-14 2012-08-17 24410130822012 1013082 SPITALI POGRADEC EKZEKUTIM VENDIME GJYQESORE
Drejtoria e Pyjeve Pogradec (1529) 616/A Pogradec 18,000 2012-08-14 2012-08-17 15310260222012 LIK.VEND. GJYQESORE SH PYJOR POGRADEC 1026022 PER NEZHDET BERBERI=4500LEK,YZEIR XHELO=4500LEK,RAMIS KARASALIU = 9000 LEK
Drejtoria e Pyjeve Pogradec (1529) 616/A Pogradec 9,000 2012-09-10 2012-09-13 17910260222012 LIK.VEND. GJYQESORE SH PYJOR POGRADEC 1026022 PER ,RAMIS KARASALIU = 9000 LEK
Drejtoria e Pyjeve Pogradec (1529) 616/A Pogradec 4,500 2012-09-10 2012-09-13 18310260222012 LIK.VEND. GJYQESORE SH PYJOR POGRADEC 1026022 PER NEZHDET BERBERI=4500LEK,YZEIR XHELO=4500LEK,RAMIS KARASALIU = 9000 LEK
Komuna Proptisht (1529) 616/A Pogradec 18,000 2012-09-13 2012-09-17 17927020012012 LIK.SHP, GJYQESORE K. PROPTISHT POGRADEC 2702001
Drejtoria e Pyjeve Pogradec (1529) 616/A Pogradec 4,500 2012-10-08 2012-10-10 20210260222012 LIK.VEND. GJYQESORE SH PYJOR POGRADEC 1026022 PER NEZHDET BERBERI=4500LEK,YZEIR XHELO=4500LEK,RAMIS KARASALIU = 9000 LEK
Drejtoria e Pyjeve Pogradec (1529) 616/A Pogradec 9,000 2012-10-08 2012-10-10 19710260222012 LIK.VEND. GJYQESORE SH PYJOR POGRADEC 1026022 PER ,RAMIS KARASALIU = 9000 LEK
Drejtoria e Pyjeve Pogradec (1529) 616/A Pogradec 4,500 2012-10-08 2012-10-10 19910260222012 LIK.VEND. GJYQESORE SH PYJOR POGRADEC 1026022 PER YZEIR XHELO
Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave (3535) 616/A Tirane 9,720 2012-10-15 2012-10-17 15810140962012 A.K.K.PRONAVE shp/gjygjesore urdher nr 435 dt 10/10/2012 urdher ekzekutiv dt 1/7/2012 (VAFSI HOXHOLLARI)
Komuna Hundenisht (1529) 616/A Pogradec 10,000 2012-10-24 2012-10-26 20627010012012 LIK.K, UDENISHT POGRADEC 2701001 DEBITOR
Komuna Proptisht (1529) 616/A Pogradec 18,000 2012-10-24 2012-10-29 20927020012012 LIK. K. PROPTISHT POGRADEC 2702001 PER VENDIME GJYQESORE NR=1056,651 DT 24.10.2011
Drejtoria e Pyjeve Pogradec (1529) 616/A Pogradec 9,000 2012-11-06 2012-11-19 22910260222012 LIK.VEND. GJYQESORE SH PYJOR POGRADEC 1026022 PER RAMIS KARASALIU
Drejtoria e Pyjeve Pogradec (1529) 616/A Pogradec 4,500 2012-11-06 2012-11-19 23310260222012 LIK.VEND. GJYQESORE SH PYJOR POGRADEC 1026022 PER NEZHDET BERBERI
Drejtoria e Pyjeve Pogradec (1529) 616/A Pogradec 4,500 2012-11-06 2012-11-19 23210260222012 LIK.VEND. GJYQESORE SH PYJOR POGRADEC 1026022 PER YZEIR XHELON
Komuna Proptisht (1529) 616/A Pogradec 9,000 2012-12-07 2012-12-18 26327020012012 LIK.SHP GJYQESORE K. PROPTISHT POGRADEC 2702001
Drejtoria e Pyjeve Pogradec (1529) 616/A Pogradec 18,000 2012-12-07 2012-12-18 25710260222012 LIK.VEND. GJYQESORE SH PYJOR POGRADEC 1026022 PER NEZHDET BERBERI =4500 LEK YZEIR XHELO=4500 LEK RAMIS KARASALIU = 9000 LEK
Bashkia Pogradec (1529) 616/A Pogradec 100,000 2012-12-17 2012-12-27 47321360012012 2136001 LIK NGA BASHKIA 2136001PERLIK VENDIMI GJYQESOR NR= 124 DT 29.01.2010 PER NEZHDET MUKOLLARI
Komuna Proptisht (1529) 616/A Pogradec 22,500 2012-08-20 2012-08-21 15827020012012 LIK.NGA K. PROPTISHT POGRADEC 2702001 PERNR=1056-651 DT 24.10.2011
Komuna Hundenisht (1529) 616/A Pogradec 10,000 2012-08-20 2012-08-21 17927010012012 LIK.K. UDENISHT POGRADEC 2702001 ND, PAGE
Qendra Kombtare e Kinematografise (3535) 90 PRODUCTION Tirane 1,534,400 2012-02-10 2012-02-16 2010570012012 604 Qendra Kombetare e Kinematografise.finc proj artistik "amnistia" kesti i trete kontr vazhd 322 dt 3.8.2010 neni 4 ,PV 4 KF nr 468 dt 22.12.2011
Gjykata Kushtetuese (3535) A & A Tirane 6,000 2012-03-05 2012-03-20 4610300012012 602-GJYKATA KUSHTETUESE RIP DERE UP 14 DT 01.12.12 PV 3+4 DT 01.02.12 FAT 3 DT 06.02.12 SR 41004474
Bordi i Kullimit Tirane (3535) A & D Tirane 30,000 2012-06-12 2012-06-22 10310050792012 602 bordi kullimit bl kushineta up nr 30 dt 11.06.2012 pv dt 11.06.2012 fat nr 15 dt 11.06.2012 sr nr 89206233
Bashkia Rogozhine (3513) A A R SH P K Kavaje 85,800 2012-03-27 2012-04-11 7221190012012 BASHKIA RROGOZHINE MIREMBAJTJE NDERTESA FAT 13 DT 12.1.2012
Komuna Mbrostare (0909) A A R SH P K Fier 114,996 2012-04-26 2012-04-27 902410001 LIKUJDIM NGA KOMUNA MBROSTAR
Komuna Mbrostare (0909) A A R SH P K Fier 67,032 2012-10-23 2012-10-26 25624100012012 LIKUJDIM NGA KOMUNA MBROSTAR
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) A R D I Tirane 394,400 2012-06-25 2012-07-13 22310160012012 602-Aparat.Min.Brende instalim panel elektrik up 2003/1 27.03.2012 pv 3 27.03.2012 fat 54 30.03.2012 sit 30.03.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) A R D I Tirane 78,880 2012-07-25 2012-08-02 25910160012012 231-aparati i min se brendshme instalim panel elektrik fat 54 30.03.2012 pv marrje dorzim 30.03.2012
Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) A R D I Tirane 375,840 2012-11-09 2012-12-03 39710030012012 602 KM sh up 1.10.12 pv 2.10.12 f 9.10.12 s 71336889 sit 9.10.12
Qendra Ekonomike Arsimit (0909) A V A Fier 467,405 2012-10-09 2012-10-15 12421110172012 LIKUJDIM FATURE Q E A FIER 2111018
Komuna Helmes (3513) A & A SECURITY SURVEY Kavaje 95,894 2012-02-15 2012-02-20 724720012012 KOMUNA HELMAS BLERJE KASAFORTE
Drejtoria e informacionit te Klasifikuar (3535) A & A SECURITY SURVEY Tirane 220,000 2012-03-02 2012-03-19 2610870042012 231 DSIK det i prapambetur v 2009 orendi zyre up 218 dt 14.12.2009 pv 3+4 dt 14.02.2009 fat 30 dt 17.12.2009
Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit (3535) A & A SECURITY SURVEY Tirane 477,600 2012-04-06 2012-04-13 6510870062012 602 akshi kasaforta up09.02.2012,pv09.02.2012,f57,s02157657,13.03.2012fh6,13.03.2012