Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All All All 561,362,898,656.08 434,624 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Drejtoria e Pyjeve Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 133,569 2012-02-13 2012-02-14 1610260042012 pagese per sektorin e tatimve,tatim page muaj Janar nga Drejtoria Pyjore 1026004
Qendra e Zhvillimit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 157,424 2012-02-09 2012-02-14 16/121020192012 2102019 qendra e zhvillimit sigurime shoqerore janar 2012
Qendra e Zhvillimit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 99,702 2012-02-09 2012-02-14 1621020192012 2102019 qendra e zhvillimit sigurime shoqerore janar 2012
Dega e Thesarit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 64,768 2012-02-14 2012-02-15 15/110100022012 sig.shoqeror (15%) muaji janar per Sektorin e Tatimeve nga Dega e Thesarit (1010002)
Komuna Sinje (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 98,120 2012-02-14 2012-02-15 16/223060012012 2306001 komuna sinje sigurime shoqerore janar 2012
Komuna Sinje (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 11,092 2012-02-14 2012-02-15 16/43060012012 2306001 komuna sinje sigurime shendetsore janar 2012
Bordi i Kullimit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 194,347 2012-02-14 2012-02-15 18/110050672012 sig.shoqeror (15%) muaji janar per Sektorin e Tatimeve ngar Bordi i Kullimit (1005067)
Bordi i Kullimit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 22,026 2012-02-14 2012-02-15 18/310050672012 sig.shendetsor (1.7%) muaji janar per Sektorin e Tatimeve ngar Bordi i Kullimit (1005067)
Komuna Terpan (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 71,598 2012-02-07 2012-02-15 1923070012012/1 sig.shoqeror (15%) muaji janar per Sektorin e Tatimeve nga Komuna Terpan (2307001)
Komuna Terpan (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 5,055 2012-02-07 2012-02-15 2123070012012/1 sig.shoqeror (15%) muaji janar (gjendja civile) per Sektorin e Tatimeve nga Komuna Terpan (2307001)
Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 21,990 2012-02-07 2012-02-15 13221020032012/2 sigurim shoqeror janar 2012 nga gjelberimi berat 2102003
Drejtoria e Bujqesise Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 37,205 2012-02-14 2012-02-15 5/110050022012 sigurime shendetsore janar 2012 nga drejtoria e buqesise berat 1005002
Drejtoria e Bujqesise Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 328,281 2012-02-14 2012-02-15 5/310050022012 sigurime shoqerore janar 2012 nga drejtoria e bujqesise berat 1005002
Drejtoria e Bujqesise Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 207,911 2012-02-14 2012-02-15 510050022012 sigurime shoqerore janar 2012 nga drejtoria e buqesise berat 1005002
Drejtoria e Bujqesise Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 215,854 2012-02-14 2012-02-15 610050022012 tatim page janar 2012 nga drejtoria e bujqesise berat 1005002
Komuna Velabisht (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 3,593 2012-02-14 2012-02-15 2223080012012 pagese per sektorin e tatimeve,sig.shoqerore 9.5% muaj Janar nga Komuna Velabisht 2308001
Drejtoria Rajonale AKU Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 120,183 2012-02-14 2012-02-15 1410051192012 1005119 drejtoria e ushqimit tatim page janar 2012
Dega e Thesarit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 42,289 2012-02-14 2012-02-15 1610100022012 tatim page muaji janar per Sektorin e Tatimeve nga Dega e Thesarit (1010002)
Komuna Cukalat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 6,709 2012-02-14 2012-02-15 11/3/23110012012 pagese per sektorin e tatimeve,sigurime shendetsore1.7% muaj Janar 2012 nga Komuna Cukalat 2311001
Drejtoria Rajonale AKU Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 180,275 2012-02-14 2012-02-15 13/1110051192012 1005119 drejtoria e ushqimit sigurime shoqerore janar 2012
Drejtoria Rajonale AKU Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 20,431 2012-02-14 2012-02-15 13/310051192012 1005119 drejtoria e ushqimit sigurime shendetsore janar 2012
Qendra Ekonomike Arsimit (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 33,205 2012-02-14 2012-02-15 15/3/21020052012 pagese per sektorin e tatimeve,sigurime shendetsore 1.7% muaj Janar nga Drejtoria ekonomike e Arsimit 2102005
Komuna Sinje (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 9,550 2012-02-14 2012-02-15 16/33060012012 2306001 komuna sinje sigurime shoqerore janar 2012
Komuna Velabisht (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 144,778 2012-02-14 2012-02-15 2523080012012 pagese per sektorin e tatimeve,tatim page muaj Janar nga Komuna Velabisht 2308001
Komuna Cukalat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 847 2012-02-14 2012-02-15 11/4/23110012012 pagese per sektorin e tatimeve,sigurime shendetsore1.7% muaj Janar 2012 nga Komuna Cukalat 2311001
Komuna Cukalat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 846 2012-02-14 2012-02-15 11/5/23110012012 pagese per sektorin e tatimeve,sigurime shendetsore1.7% muaj Janar 2012 nga Komuna Cukalat 2311001
Dega e Thesarit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 41,020 2012-02-14 2012-02-15 1510100022012 sig.shoqeror (9.5%) muaji janar per Sektorin e Tatimeve nga Dega e Thesarit (1010002)
Nd-ja Komunale Banesa (0202) ZYRA PERMBARIMORE BERAT Berat 11,540 2012-02-14 2012-02-15 2221020042012 pagese per Zyren Permbarimore Berat ,ndalese page Mina Cibuku ,nga Ndermarrja Rruge Trotuare 2102004
Zyra e Punes Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 1,565,158 2012-02-13 2012-02-15 610250022012 pagese papunesie muaji janar per Drejt.Rajonale te Punesimit (1025002)
Komuna Velabisht (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 5,673 2012-02-14 2012-02-15 22/1/23080012012 pagese per sektorin e tatimeve,sig.shoqerore 15% muaj Janar nga Komuna Velabisht 2308001
Komuna Cukalat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 59,202 2012-02-14 2012-02-15 11/1/23110012012 pagese per sektorin e tatimeve,sigurime shoqerore15% muaj Janar 2012 nga Komuna Cukalat 2311001
Dega e Thesarit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 7,341 2012-02-14 2012-02-15 15/310100022012 sig.shendetsor(1.7%) muaji janar per Sektorin e Tatimeve nga Dega e Thesarit (1010002)
Komuna Sinje (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 11,092 2012-02-14 2012-02-15 16/53060012012 2306001 komuna sinje sigurime shendetsore janar 2012
Komuna Sinje (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 1,080 2012-02-14 2012-02-15 16/63060012012 2306001 komuna sinje sigurime shendetsore janar 2012
Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 194,025 2012-02-07 2012-02-15 1321020032012/3 sigurim shoqeror janar 2012 nga gjelberimi berat 2102003
Qarku Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 34,823 2012-02-09 2012-02-15 3120420012012/1 sigurim shoqeror janar 2012 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Komuna Vertop (0202) UNION BANK SHA Berat 930,230 2012-02-14 2012-02-15 3023090012012 ndihma ekonomike dhjetor 2011 nga komuna vertop berat 2309001
Komuna Cukalat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 42,744 2012-02-14 2012-02-15 1223110012012 pagese per sektorin e tatimeve,tatim page muaj Janar nga Komuna Cukalat 2311001
Qendra Ekonomike Arsimit (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 149,319 2012-02-14 2012-02-15 1621020052012 pagese per sektorin e tatimeve ,tatim page muaj janar nga Drejtoria Ekonomike e Arsimit 2102005
Komuna Cukalat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 7,470 2012-02-14 2012-02-15 11/7/23110012012 pagese per sektorin e tatimeve,sigurime shoqerore 15% muaj Janar 2012 nga Komuna Cukalat 2311001