Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All All All 561,362,898,656.08 434,624 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Universiteti i Tiranes (3535) 4 A-M Tirane 33,250,279 2012-06-04 2012-06-11 215/10110392012 231 Rektorati UT rik ak shk natyres kontr vazhd 1711/2 dt 11.10.2011 fat 53 dt 18.5.2012 s 8706727 sit 18.5.2012
Drejtorite Mirmbajtjes Rrugeve Lezhe (2020) 4 A-M Lezhe 1,650,000 2012-04-23 2012-04-25 6110060752012 D/M/RRUGA LEZHE LIK FAT.50 DT.03.04.32012 EMERGJ E DEBORES
Komuna Vaqarr (3535) 4 ALB Tirane 124,000 2012-09-11 2012-09-13 14428010012012 602 Kom.Vaqarr- lik.interneti dt.08.08.2012 fat.271 dt.17.08.2012 up.nr.18 dt.14.08.2012 pv. dt.15.08.2012 pv.form.4 dt.15.08.2012 kont.17.08.2012
Federata Shqipetare e Basketbollit (3535) 4 ALB Tirane 37,100 2012-09-24 2012-09-25 5710120342012 604 Fed shqiptare basketbollit sherbim interneti, ft 253 dt 18.06.12, up 1 dt 18.06.12, pv 18.06.12, kontr 18.06.12, nr 3
Komuna Vaqarr (3535) 4 ALB Tirane 30,000 2012-11-22 2012-12-17 18328010012012 602 Kom.Vaqarr- interneti, up.nr.25 dt.10.10.2012 pv. dt.11.10.2012 form3 pv. dt.11.10.2012 form4
Dega e Kujdesit Paresor Elbasan (0808) 4 VELLEZERIT Elbasan 342,240 2012-04-06 2012-04-13 4810130062012 uniforma Sherbimi Paresor 1013006
Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) 4 VELLEZERIT Durres 373,500 2012-09-20 2012-09-24 10521070082012 2107008 QEA BLERJE MATERIALE
Qarku Elbasan (0808) 4 VELLEZERIT Elbasan 15,000 2012-11-23 2012-12-17 46720480012012 UNIFORMA KESHILLI QARKUT
Komuna Hajmel (3333) 4 VLLEZRIT SH.P.K Shkoder 150,300 2012-04-05 2012-04-12 7027620012012 KOMUNA HAJMEL SHKODER ,FAT 68412879 DT 23.03.2012
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Qytet (3333) 47 EK 79 Shkoder 575,460 2012-04-11 2012-04-18 2221410322012 UJESJELLESI SHKODER TVSH SHERBIM KONSULENCE FAT NR 86240970 DATE 16.02.2012
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Qytet (3333) 47 EK 79 Shkoder 760,105 2012-04-11 2012-04-18 2021410322012 UJESJELLESI SHKODER TVSH SHERBIM KONSULENCE FAT NR 86240957 DATE 31.10.2011
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Qytet (3333) 47 EK 79 Shkoder 68,420 2012-04-11 2012-04-18 2121410322012 UJESJELLESI SHKODER TVSH SHERBIM KONSULENCE FAT NR 86240969 DATE 23.01.2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) 47 EK 79 Tirane 1,768,716 2012-04-06 2012-04-13 26910060542012 230 DPRR studim projektim Korce Erseke loti 2 kont vazhd 2040 07.07.2009 fat 8 20.02.2012 shkr 869/1 27.03.2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) 47 EK 79 Tirane 4,244,575 2012-05-17 2012-05-22 390110060542012 230 DPRR St.Proj.Rr.Shishtavec Kukes,shkrese nr 1739/1 dt 27.04.2012,fat nr 02.04.2012,seri 86240979,kontrate nr 9605/7 dt 29.12.2008
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) 47 EK 79 Tirane 6,712,254 2012-05-17 2012-05-22 38010060542012 230 DPRR studim projektim,Hani-Hotit,Rreshen-Urake,shkrese nr 1744/1 dt 27.04.2012,fat nr 11 dt 02.04.2012,seri 86240978,shkrese nr 1743/1 dt 27.04.2012,fat nr 14 dt 02.04.2012,seri 86240981,kontrate nr 2657/5 dt 26.06.2009 ne vazhdim
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) 47 EK 79 Tirane 5,151,181 2012-05-17 2012-05-22 38210060542012 230 DPRR studim projektim,Tepelen-Vlore,shkrese nr 1740/1 dt 09.04.2012,fat nr 13 dt 02.04.2012,seri 86240980,kontrate nr 1032281 dt 11.12.2009 ne vazhdim
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) 47 EK 79 Tirane 231,515 2012-05-18 2012-05-28 39510060542012 231 DPRR Sup.Nd.Rr.Kardhiq-Delvine loti 1,shkrese nr 865/1 dt 05.04.2012,fat nr 7 dt 20.02.2012,seri 86240974,kontrate ne vazhdim nr 1733/6 dt 08.04.2011
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) 47 EK 79 Tirane 399,730 2012-05-18 2012-05-28 39310060542012 231 DPRR sup.sa.Plepa Rrogozhine,shkrese nr 866/1 dt 27.04.2012,fat nr 5 dt 20.02.2012,seri 86240972,kontrate nr 10819/6 dt 29.12.2008 ne vazhdim
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) 47 EK 79 Tirane 399,668 2012-05-18 2012-05-28 39410060542012 231 DPRR Sup.Nd.Bay Plepa loti 3,kontrate ne vazhdim nr 10820/7 dt 31.12.2009,fat nr 9 dt 20.02.2012,seri 86240976,shkrese nr 867/1 dt 05.04.2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) 47 EK 79 Tirane 3,801,735 2012-05-25 2012-06-08 46010060542012 230 DPRR St.Proj.Rr.Erseke-Leskovik,shkrese nr 1742/1 dt 27.04.2012,fat nr 15 dt 02.04.2012,seri 86240982,kontrate nr 9265/5 dt 29.12.2008 ne vazhdim
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) 47 EK 79 Tirane 1,197,180 2012-06-06 2012-06-11 52410060542012 230-DPRR STUDIM PROJEKTIM KARDHIQ DELVINE SHKRESA 1741/1 DT 04.06.12 FAT 16 DT 02.04.12 SR 86240983 VEDNIM 17.10.08 KONT NE VAZHD 7711/ DT 24.10.07
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) 47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S Tirane 3,150,900 2012-11-01 2012-11-13 76210060542012 231- AUORITETI RRUGOR SHQIPATAR PROJEKT PLEPA KAVAJE RROGOZHINE SHKRESA 8802 DT 29.10.12 FAT 19 DT 09.10.12 SR 86240987DPRR paga dhjetor 2011 numri pun.120/117/57
Komisioni i Prokurimit Publik (3535) 47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S Tirane 271,500 2012-12-04 2012-12-17 27710870102012 KOM PROK PUBLIK KTHIM TE ARDH OP EKONOMIK UB 224 DT 20.08.2012 VEND 774/4 DT 9.08.2012
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Qytet (3333) 47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S Shkoder 2,088,649 2012-12-10 2012-12-27 11021410322012 TVSH SHERBIM KONSULENCE UJESJELLESI QYTET SHKODER FAT NR 86240986 DT 5.7.2012 FAT NR 86240986 DT 5.7.2012 NR 86240988 DT 3.12.2012
Bashkia Lushnje (0922) 4PLUS MEDIA GROUP Lushnje 21,000 2012-04-17 2012-04-24 10221290012012 BASHKIA LUSHNJE 2129001 SA XHIROJME PER LIK.SHPENZ.TELEVIZIVE
Drejtoria e informacionit te Klasifikuar (3535) 55 Tirane 22,000 2012-02-20 2012-02-21 1510870042012 602 DSIK NJOFTIM GAZETE KONT 9.02.2012 FAT 22 DT 10.02.2012 SR 01387517
Qarku Vlore (3737) 55 Vlore 60,000 2012-02-23 2012-02-28 3220370012012 KQARKUT 2037001FAT20DT 07.02.2012
Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) 55 Tirane 8,000 2012-02-27 2012-03-13 35 1026001 2012 1026001 602 Min.Mjedisit ,Pyjeve dhe Administrimit te Ujerave" njof.gazete"dap.17.11.11 ,kont.dt.25.12.11 fat seri 86784494,867784491
Kontrolli i Larte i Shtetit (3535) 55 Tirane 60,000 2012-02-27 2012-03-15 2410240012012 602 Kontrrolli i Larte i Shtetit.njoftim shtypi urdher 38/2 dt 23.1.2012,ft 6 dt 14.1.2012 ser 01387501
Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) 55 Tirane 4,000 2012-03-07 2012-03-21 8010030012012 602 KM botim urdh16.01.2012,shkres.1804/7,10.01.2012,f8,17.01.2012,s01387503,kon.16.01.2012
Laboratori i barnave (3535) 55 Tirane 2,900,000 2012-03-07 2012-03-21 3510130562012 602 QENDRA KOMBETARE KONTROLLIT BARNAVE spot publicitar up 156 dt 31.10.11 kontr 3903/9 dt 21.11.11 ft 35 dt 12.12.11 ser 86769939
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) 55 Tirane 609,000 2012-03-13 2012-03-30 3110060542012 DPRR publikime shpronesimi shkr 7578 04.01.2012 fat 85 18.11.2011 fat 88 23.05.2011
Bashkia Kamez (3535) 55 Tirane 20,000 2012-06-22 2012-07-13 23421660012012 BASHKIA KAMEZ PUBLIKIM NJOFTIMI UP 152 DT 17.05.2012 PV 10.06.2012 FAT 104 DT 10.06.2012
Aparati Ministrise se Punes (3535) 55 Tirane 16,000 2012-06-22 2012-07-13 25010250012012 602 AP MIN PUNES publ fat 89 dt 19.05.2012 kontr 15.05.2012
Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) 55 Tirane 16,000 2012-03-21 2012-04-02 68 1026001 2012 602 M.M.P.A.U. Njoftim ne gazete Kontrat 20.02.2012 fh 19 dt 06.02.2012 fat 25 dt 21.02.2012 seri 01387520 eri 01387514
Aparati Ministrise se Punes (3535) 55 Tirane 72,000 2012-03-21 2012-04-02 11210250012012 602 AP MIN PUNES PUBLIKIME FAT 5 DT 86769950 DT 12.01.2012 SHKR 1880/2 DT 10.01.2012 KONTR 11.01.2012
Ministria e Integrimit (3535) 55 Tirane 4,000 2012-03-26 2012-04-11 0710780012012 602 MINISTRIA INTEGRIMIT publikime kontr 13.02.12 ft 24 dt 14.02.12 ser 01387519
Aparati Ministrise se Punes (3535) 55 Tirane 20,000 2012-04-03 2012-04-12 11310250012012 602 AP MIN PUNES PUBLIKIME FAT 41 DT 18.03.2012 SR 01387538 FTA 36 DT 8.03.2012 SR 01387533 KONTR NE VAZHDIM 01.2012
Drejtoria e informacionit te Klasifikuar (3535) 55 Tirane 10,000 2012-04-13 2012-04-20 4510870042012 602 DSIK NJOFTIM GAZETE KONT 3.04.2012 FAT 63 DT 5.04.2012 SR 01387562
Zyra Qendrore e Regjistrimit Pasurise Tirane (3535) 55 Tirane 18,000 2012-04-13 2012-04-23 441040592012 230 ZQRPPaluajtshme publikime ne gazete Up256 dt.26.03.12 pv 3&4 dt.26.03.12 fat.55 dt.28.03.12