Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All All All 561,362,898,656.08 434,624 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) 3A - PROFILE Tirane 559,581 2012-08-08 2012-08-16 43010100772012 602 DREJT E PERGJ E DOGANAVE LUBRIFIKANTE UP 3/4 DT 29.02.12 KONT 9695/1 DT 18.06.12 FAT 56+56/1 DT 16.07.12 SR 04411356+04411357 AKT MARRJE DOREZ 20.07.12 FH 19 DT 20.07.12
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) 3A - PROFILE Tirane 318,552 2012-08-08 2012-08-16 42910100772012 602 DREJT E PERGJ E DOGANAVE LUBRIFIKANTE UP 3/4 DT 29.02.12 KONT 9695/1 DT 18.06.12 FAT 56+56/1 DT 16.07.12 SR 04411356+04411357 AKT MARRJE DOREZ 20.07.12 FH 19 DT 20.07.12
Komisariati i Policise Elbasan (0808) 3A - PROFILE Elbasan 336,000 2012-08-22 2012-08-23 16310160262012 Drejtoria Policise vajra pjes kembimi
Aparati Qendror i SHIKUT (3535) 3A - PROFILE Tirane 459,727 2012-08-22 2012-08-23 27810180012012 1018001ap.shish BL BATERI AUTOMJET AUTORIZIM LIDHJE KON28.05.2012 KONTR 204/1 DT 21.06.2012 NJOFT FIT 21.05.2012 FAT 57 DT 18.07.2012 SR 04411358 FH 7 TD 19.07.2012
Komisariati i Policise Kukes (1818) 3A - PROFILE Kukes 100,387 2012-09-12 2012-09-14 17710160302012 1016030 vajra pjes kembimi kontrata 1068 dt 18.06..2012 Komisarjati Kukes
Garda e Republike Tirane (3535) 3A - PROFILE Tirane 510,838 2012-09-12 2012-09-14 31810160042012 602-Garda Republikes bateri,up nr 3/4 dt 29.02.2012,njoftim nr 3/16 dt 08.05.2012,kontrate nr 17 dt 14.06.2012,fat nr 42 dt 10.07.2012,seri 02322942,fh nr 26 dt 10.07.2012
Garda e Republike Tirane (3535) 3A - PROFILE Tirane 989,688 2012-09-14 2012-09-17 31610160042012 602-Garda Republikes vaj makine,up nr 3/4 dt 29.02.2012,jnofitm nr 3/16 dt 08.03.2012,kontrate nr 18 dt 14.06.2012,fat nr 41 dt 13.07.2012,seri 02322941,fh nr 13 dt 17.07.2012
Komisariati i Policise Fier (0909) 3A - PROFILE Fier 128,047 2012-09-14 2012-09-17 15910160272012 LIKUJDIM FATURE D POLICISE FIER 1016027
Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) 3A - PROFILE Tirane 728,460 2012-09-20 2012-09-24 17310140482012 Drejt.Pergjith.Burgjeve pjes kembimi autoriz per lidhje kon nr 3/25 dt 28/5/2012 kon nr 3947/2 dt 18/6/2012 fat nr 38,39 dt 10/7/2012 fh dt 2/8/2012
Reparti Ushtarak Nr.4300 Tirane (3535) 3A - PROFILE Tirane 3,624,016 2012-10-02 2012-10-05 40510170512012 602-REP 4300,bateri,urdher per zbatim lidhje kontrate nr 3574/1 dt 06.06.2012,njoftim nr 3/16 dt 08.05.2012,kontrate nr 3574/2 dt 15.06.2012,fat nr 51 dt 11.07.2012,seri 04411351,fh nr 1 dt 24.08.2012
Spitali Korce (1515) 3A - PROFILE Korçe 401,736 2012-10-26 2012-10-29 457/110130192012 ANTIFRIZE,VAJRA FAT.43 SPITALI KORCE
Spitali Korce (1515) 3A - PROFILE Korçe 153,345 2012-10-26 2012-10-29 45710130192012 BATERI MAKINE FAT.44 SPITALI KORCE
Reparti Ushtarak Nr.4300 Tirane (3535) 3A - PROFILE Tirane 2,562,360 2012-11-19 2012-12-13 48010170512012 602-REP 4300, pjese kembimi,kontrate nr 3574/2 dt 215.06.2012,fat nr 45 dt 10.07.2012,seri 02322945,fh nr 11 dt 01.08.2012
Q.SH.A.M.T. Tirane (3535) 3A - PROFILE Tirane 456,925 2012-12-03 2012-12-17 19610160072012 1016007 602-Qen.Sher.Admin.Mjet.Tran vaj up 22.10.2012 pv 22.10.12 f 23.10.12 s 04411402 fh 1.11.2012
Q.SH.A.M.T. Tirane (3535) 3A - PROFILE Tirane 240,465 2012-12-03 2012-12-17 19510160072012 1016007 602-Qen.Sher.Admin.Mjet.Tran bateri mak up 22.10.12 pv 22.10.12 f 23.10.12 s 04411403 fh 1.11.12
Aparati Ministrise se Financave (3535) 3A - PROFILE Tirane 462,000 2012-04-18 2012-04-25 26110100012012 231-MIN E FINANCES BLERJE RAFTE PER ARSHIVE UP 45 DT 06.03.2 PV 06.03.12+ FAT 47 DT 28.03.12 SR 70818237 FH 51 DT 09.04.12
Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) 3TRE-CON IT Tirane 535,140 2012-02-24 2012-03-13 6610110012012 602 MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCES KONSULENCA PER TRAJNIM AUT 15 DT 7.02.2012 UP 72 DT 5.07.2011 KONTRATE 332 DT 16.01.2012 FAT .1 .DT 16.01.2012 SERI 01329951
Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) 3TRE-CON IT Tirane 509,132 2012-05-14 2012-05-17 22910110012012 602 MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCES TRAJNIMI I MESUESEVE KONTRATE NE VAZHDIM 332 DT 16.01.2012 FAT 3 DT 27.03.2012 SERI 0139953
Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) 3TRE-CON IT Tirane 1,000,000 2012-09-24 2012-09-25 404/110110012012 602 MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCES konsulence aut54/1,5062/1,12.09.2012,up72.3716,05.07.2011,kv332,16.01.2012,f3,26.03.2012,s01329953
Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) 3TRE-CON IT Tirane 2,771,988 2012-10-29 2012-10-29 78410110012012 602 MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCES SHERBIM KONSULENCE AUT 106 DT 24.10.2012 KOMRATE NE VAZHDIM DT 16.01.2011 FAT 3 DT 26.03.2012 SERI 01329953 FAT 4 DT 13.04.2012 SERI 01329954
Aparati Qendror i SHIKUT (3535) 4 -E - COLOR Tirane 23,500 2012-04-27 2012-05-03 11610180012012 1018001ap.shish.urdher 30/1,20.02.2012,pv06.04.2012,f151,s01562737,06.04.2012,fh3,06.04.2012
Aparati Qendror i SHIKUT (3535) 4 -E - COLOR Tirane 119,750 2012-04-27 2012-05-03 11710180012012 1018001ap.shish.urdher 30/5,09.04.2012,pv11.04.2012,f71,s86259890,16.04.2012
Universiteti i Tiranes (3535) 4 A-M Tirane 19,969,300 2012-04-04 2012-04-16 12310110392012 231 Rektorati UT lik sit punim up 108 dt 7.7.2011 njf 1711/1 dt 15.9.2011 kontr 1711/2 dt 11.10.2011 sit 7.3.2011 fat 47 dt 7.3.2012 s 87067822 ndal 5% garanci
Drejtorite Rajonale Mirmbajtjes Rrugeve Kukes (1818) 4 A-M Kukes 997,628 2012-04-25 2012-04-26 6610060732012 1006073 Pastrim bore ( emergjence ) muaji shkurt 2012 Drejt. Mirmbajtje Rruga Kukes
Zyra Qendrore e Regjistrimit Pasurise Tirane (3535) 4 A-M Tirane 7,506,514 2012-07-27 2012-08-03 86 10140592012 231 ZQRPPaluajtshme rikon i zyrave lezhe up nr 1416 dt 26/10/2010 njof/fituesi 487/1 dt 20/2/2012 kon nr 1337 dt 23/2/2012 sit dt 25/6/2012 fat nr 54 dt 26/6/2012 seri 87067829
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) 4 A-M Tirane 1,000,000 2012-09-12 2012-09-14 69710060542012 231 DPRR RRESHEN KALIMASH MANEXH MIREMBAJTJE TUNELI UP 8 DT 04.04.12 NJOFT FIT 1813/17 DT 19.06.12 KONT 18138 DT 04.07.12 FAT 59 DT 04.08.12 SIT 1 DT 04.08.12
Universiteti i Tiranes (3535) 4 A-M Tirane 23,627,166 2012-09-21 2012-09-25 33610110392012 231 Rektorati UT lik sit punim up 108 dt 7.7.2011 njf 1711/1 dt 15.9.2011 kontr 1711/2 dt 11.10.2011 sit 13.7.2011 fat 58 dt 15.7.2012 s 87067860 faty 60 dt 8.8.12 s 87067862 ndal 5% garanci
Komuna Kashar (3535) 4 A-M Tirane 4,705,986 2012-09-26 2012-10-03 29828090012012 231-kom kaashar sit perf yzberisht kont ne vazhd 09*.04.12 sit perf 19.07.2012 fat 56 dt 20.07.12 sr 87067831 pv 30.08.2012
Universiteti i Tiranes (3535) 4 A-M Tirane 32,384,348 2012-10-23 2012-10-26 40110110392012 231 Rektorati UT RIKONSTRUKSION,KONTR VAZH 1711/2 D 11/10/11,SIT 5 D 15/10/12,FAT 68 D 15/10/12 S 87067837,MAJTUR 5%GARANCI
Gjykata e larte (3535) 4 A-M Tirane 34,547 2012-10-23 2012-10-26 25710290412012 1029041 GJYKATA E LARTE 466 5% GARANCIpunimesh rikonstruksion urdh nr 164 dt 10.10.2012 fat nr 18 dt 12.09.2011 sr 67966039
Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) 4 A-M Tirane 20,432,202 2012-11-01 2012-11-13 23110140482012 Drejt.Pergjith.Burgjeve rrjeti jashtem inxhinierik paraburgimi Fier kont 13/6 27.04.2012 fat 65 11.09.2012 sit 1 11.09.2012
Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) 4 A-M Tirane 475,680 2012-12-07 2012-12-18 51710260012012 Min.Mjedisit ,Pyjeve dhe Administrimit MIREMBAJTJE GODINE UP NTR 92 DT 4.12.2012 P V DT 4.12.2012 FAT 80 DT 7.12.2012 SERI 87067845
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) 4 A-M Tirane 36,380,412 2012-12-07 2012-12-18 84310060542012 231-AUTORITETI RRUGOR SHQIPTA R MANAZHIM RRESHENKAIMASH SHKRESA 1649/1 DT 06.12.12 SIT 1.2.3.4 PAGESE EPJESHME FTA 59 DT 04.08.12 FAT 62 DT 01.09.12 SR 87067864
Komuna Dajc (2020) 4 A-M Lezhe 9,127,408 2012-12-07 2012-12-18 12525770012012 KOM DAJÇ LEZHE PAG FAT NR 79 DT 06.12.2012
Komuna Vaqarr (3535) 4 A-M Tirane 5,324,080 2012-12-07 2012-12-18 19728010012012 231 Kom.Vaqarr-up.nr.6 dt.27.07.2012 pv.dt.27.08.2012 njof.fit.dt.19.09.2012 kont.dt.24.10.2012 pv.fit.dt.27.08.2012 sit.1 dt.03.12.2012 fat.77 dt.03.12.2012 seria 87067842
Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) 4 A-M Tirane 41,979,833 2012-12-04 2012-12-17 29210140482012 Drejt.Pergjith.Burgjeve rrjeti i jashtem ,paraburgim,fierkon ne vazhdim nr 13/16 dt 27/4/2012 sit perfundimtar dt 23/11/2012 fat dt 23/11/2012 urdher i marrjes ne dorezim nr249 dt 26/10/2012 certefikat e marrjes ne dorezim dt 15/11/2012
Zyra Qendrore e Regjistrimit Pasurise Tirane (3535) 4 A-M Tirane 5,134,115 2012-11-27 2012-12-17 14010140592012 ZQRPPaluajtshme rikon zvrpp lezhe kon ne vazhdim nr 1337 dt 23/2/2012 sit nr 2 dt 16/8/2012 fat nr 16 dt 16/8/2012
Komuna Kashar (3535) 4 A-M Tirane 610,706 2012-12-04 2012-12-17 36228090012012 231-KOM KASHAR GARANCI PUNIMESH KONT 715/3 DT 29.06.2011 SIT PERF PV KOLAUDIM DT 29.08.2011 URDHER 137 DT 27.11.2012
Komuna Kashar (3535) 4 A-M Tirane 3,221,481 2012-12-08 2012-12-20 39228090012012 231-KOM KASHAR SIT PUNIME SHTESE SIST RRUGOR YZBERISHT KONT EN VAZHD 20.07.12 PV 13.07.12 FAT 63 DT 13.09.12 SR 870679865
Komuna Bubq (0716) 4 A-M Kruje 3,679,557 2012-12-10 2012-12-27 24625220012012 SA LIK FAT 75 NGA KOMUNA BUBQ