Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All All All 561,362,898,656.08 434,624 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Dega e Thesarit Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 7,906 2012-02-09 2012-02-10 1310100022012 paga me kontrat muaji janar per Degen e Thesarit (1010002)
Komuna Poshnje (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 3,622 2012-02-09 2012-02-10 2523020012012 sigurim shoqeror janar 2012 nga komuna poshnje berat 2302001
Drejtorite Mirmbajtjes Rrugeve Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 73,192 2012-02-09 2012-02-10 2710060552012/1 1006055 mirembajtja rruga janar 2012 sigurime shoqerore
Qarku Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 277,818 2012-02-09 2012-02-10 3320420012012 tatim page janar 2012 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Drejtorite Mirmbajtjes Rrugeve Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 77,043 2012-02-09 2012-02-10 2810060552012 1006055 mirembajtja rruga janar 2012 tatim page
Sp. Berati (0202) PROKO Berat 780,000 2012-02-03 2012-02-10 1810130642012 lik fat 68 dt 02.02.2012 nga spitali berat 1013064
Komuna Poshnje (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 96,167 2012-02-09 2012-02-10 262302001 tatim page janar 2012 nga komuna poshnje berat 2302001
Komuna Poshnje (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 3,813 2012-02-09 2012-02-10 272302001 tatim page janar 2012 nga komuna poshnje berat 2302001
Zyra e Permbarimit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 5,001 2012-02-09 2012-02-10 1010140142012 sigurim shendetsor janar 2012 nga permbarimi berat 1014014
Qendra e Zhvillimit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 17,841 2012-02-09 2012-02-10 16/321020192012 2102019 qendra e zhvillimit sigurime shendetsore janar 2012
Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 4,695 2012-02-09 2012-02-10 1010250482012/3 1025048 zyra e kujdesit social sigurime shendetsore janar 2012
Nd-ja Komunale Banesa (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 15,780 2012-02-09 2012-02-10 1321020042012/2 pagese per sektorin e tatimeve,sig.shendetsore 1.7% muaj Janar nga Ndermarrja Rruge Trotuare 2102004
Komuna Poshnje (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 648 2012-02-09 2012-02-10 25/123020012012 sigurim shoqeror janar 2012 nga komuna poshnje berat 2302001
Drejtorite Mirmbajtjes Rrugeve Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 13,097 2012-02-09 2012-02-10 2710060552012/3 1006055 mirembajtja rruga sigurime shendetsore janar 2012
Qarku Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 34,264 2012-02-09 2012-02-10 3220420012012/3 sigurim shoqeror janar 2012 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Zyra e Permbarimit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 24,000 2012-02-09 2012-02-10 111014014 tatim page janar 2012 nga permbarimi berat 1014014
Nd-ja Komunale Banesa (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 63,107 2012-02-09 2012-02-10 1421020042012 pagese per sektorin e tatimeve ,tatim page muaj Janar nga Ndermarrja Rruge Trotuare 2102004
Qendra e Zhvillimit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 103,949 2012-02-09 2012-02-10 1721020192012 2102019 qendra e zhvillimit tatim page janar 2012
Komuna Poshnje (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 17,962 2012-02-09 2012-02-10 23/123020012012 sigurim shoqeror janar 2012 nga komuna poshnje berat 2302001
Komuna Poshnje (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 100,375 2012-02-09 2012-02-10 2323020012012 sigurim shoqeror janar 2012 nga komuna poshnje berat 2302001
Komuna Poshnje (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 9,880 2012-02-09 2012-02-10 2423020012012 sigurim shoqeror janar 2012 nga komuna poshnje berat 2302001
Qarku Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 34,824 2012-02-09 2012-02-10 31220420012012/2 sigurim shoqeror janar 2012 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Qarku Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 6,132 2012-02-09 2012-02-10 3220420012012/2 sigurim shoqeror janar 2012 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Qarku Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 36,067 2012-02-09 2012-02-10 3420420012012 tatim page janar 2012 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Komuna Kutalli (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 215,144 2012-02-10 2012-02-13 11/123030012012 2303001 komuna kutalli sigurime shoqerore janar 2012
Drejtoria e SHIK Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 18,373 2012-02-10 2012-02-13 910180022012/2 pagese per sektorin e tatimeve ,sig.shendetsore1.7% muaj Janar nga SHISH 1018002
Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 80,520 2012-02-10 2012-02-13 1810120022012 1012002 monumentet tatim page janar 2012
Drejtoria e SHIK Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 18,697 2012-02-10 2012-02-13 910180022012/3 pagese per sektorin e tatimeve ,sig.shendetsore1.7% muaj Janar nga SHISH 1018002
Prokuroria e rrethit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 19,854 2012-02-10 2012-02-13 141/110280032012 sigurim shoqeror janar 2012 nga prokuroria berat 1028003
Komuna Kutalli (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 5,250 2012-02-10 2012-02-13 12/123030012012 2303001 komuna kutalli tatim page janar 2012
Drejtoria e SHIK Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 157,665 2012-02-10 2012-02-13 910180022012 pagese per sektorin e tatimeve ,sig.shoqerore 9.5% muaj Janar nga SHISH 1018002
Komuna Kutalli (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 132,909 2012-02-10 2012-02-13 1223030012012 2303001 komuna kutalli tatim page janar 2012
Prokuroria e rrethit Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 175,179 2012-02-10 2012-02-13 141/310280032012 sigurim shoqeror janar 2012 nga prokuroria berat 1028003
Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 125,279 2012-02-10 2012-02-13 17/110120022012 1012002 monumnetet sigurime shoqerore janar 2012
Komuna Kutalli (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 893 2012-02-10 2012-02-13 11/623030012012 2303001 komuna kutalli sigurime shendetsore janar 2012
Komisariati i Policise Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 50,427 2012-02-10 2012-02-13 2610160232012 1016023 dega e rendit pagat
Komuna Kutalli (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 136,258 2012-02-10 2012-02-13 1123030012012 2303001 komuna kutalli sigurime shoqerore janar 2012
Komuna Kutalli (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 4,988 2012-02-10 2012-02-13 11/33030012012 2303001 komuna kutalli sigurime shoqerore janar 2012
Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 79,343 2012-02-10 2012-02-13 1710120022012 1012002 monumnetet sigurime shoqerore janar 2012
Drejtoria e SHIK Berat (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 109,983 2012-02-10 2012-02-13 810180022012 pagese per sektorin e tatimeve ,tatim page muaj Janar nga SHISH 1018002