Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All All All 561,362,898,656.08 434,624 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Komuna Vig Mnelle (3333) 2 VELLEZERIT HOXHA Shkoder 288,000 2012-04-11 2012-04-18 3827610012012 kom vig mnele likuj fat nr 87757623 31.03.2012
Komuna Zavaline (0808) 2A Elbasan 186,120 2012-02-23 2012-02-28 1724000012012 Dru zjarri Komuna Zavaline Elbasan
Sp. Laç (2019) 2AC-PHARMA Laç 131,113 2012-02-09 2012-02-14 2610130752012 KOD INST 1013075 SPITALI LAC LIKUJDIM MATERIALE MJEKIMI FATURE NR 89258644 DT 02.02.2012 KONTRTAE DT 26.01.2012 NR 2/3 FATURE NR 89258641 DT 01.02.2012
Spitali Lezhe (2020) 2AC-PHARMA Lezhe 855,408 2012-02-23 2012-02-23 3410130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.43DT.03.02.2012
Spitali Lezhe (2020) 2AC-PHARMA Lezhe 677,318 2012-07-09 2012-07-13 18910130212012 SPITALI RAJON I LEZHES PAG FAT NR 298 DT 04.07.2012
Spitali Lezhe (2020) 2AC-PHARMA Lezhe 805,704 2012-06-25 2012-06-26 17010130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.45 DT.21.06.2012 SIPAS KONTRATES
Sp. Laç (2019) 2AC-PHARMA Laç 589,715 2012-08-10 2012-08-17 13510130752012 KOD INST 1013075 SPITALI LAC LIK KONTRATE NR NR 154/1N DT 18.07.2012, FAT NR 00908793 DT 19.07.2012,FH NR 14,14/1 DT 20.07.12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) 2AC-PHARMA Tirane 957,721 2012-08-13 2012-08-17 33710130492012 602 QSUT barna up 149 dt 12.10.11 pv 14.1.11 fat 748 dt 28.12.11 s 89258694 fh 987 dt 28.12.11 up 99 dt 24.6.2011 pv 25.6.11 fat 476 dt 27.6.11 s 87580917 fh 401 dt 27.6.11
Sp. Mirdite (2026) 2AC-PHARMA Mirdite 752,896 2012-08-16 2012-08-20 12910130792012 spitali mirdite per ilace
Spitali Lezhe (2020) 2AC-PHARMA Lezhe 223,281 2012-08-28 2012-08-30 22510130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.383,387 SIPAS KONTRATES
Spitali Lezhe (2020) 2AC-PHARMA Lezhe 508,176 2012-09-07 2012-09-12 241 10130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.361 DHE 367 GUSHT 2012 SIPAS KONTRATES
Spitali Lezhe (2020) 2AC-PHARMA Lezhe 164,640 2012-09-07 2012-09-12 24510130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.398 DT.04.09.2012 SIPAS KONTRATES
Spitali Lezhe (2020) 2AC-PHARMA Lezhe 583,500 2012-10-03 2012-10-05 26410130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.SHTATOR 2012 SIPAS KONTRATES
Spitali Lezhe (2020) 2AC-PHARMA Lezhe 19,828 2012-10-24 2012-10-29 29410130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.449 DT.10.10.2012 SIPAS KONTRATES
Spitali Lezhe (2020) 2AC-PHARMA Lezhe 285,000 2012-11-06 2012-11-12 30410130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.47 DT.24.10.2012
Sp. Laç (2019) 2AC-PHARMA Laç 156,600 2012-11-07 2012-11-21 1861011307512 KOD INST 1013075 SPITALI LAC PAGUAR MATERIALE MJEKIMI KONT NR 174/1 DT 05.08.12
Sp. Laç (2019) 2AC-PHARMA Laç 62,460 2012-11-07 2012-11-21 187101307512 KOD INST 1013075 SPITALI LAC PSGUAR MATERIALE MJEKIMI KONT NR 154/1 DT 18.07.2012
Spitali Lezhe (2020) 2AC-PHARMA Lezhe 402,946 2012-11-22 2012-11-23 327.10130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.609 dt.20.11.2012
Spitali Lezhe (2020) 2AC-PHARMA Lezhe 1,442,881 2012-11-16 2012-11-23 31910130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.585 DT.07.11.2012
Spitali Lezhe (2020) 2AC-PHARMA Lezhe 161,114 2012-11-22 2012-11-23 32710130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.609 dt.20.11.2012
Sp. Mat (0625) 2AC-PHARMA Mat 170,580 2012-11-15 2012-12-13 21010130782012 Spitali (1013078) Lik Mater.Radiologjike Kont.Nr.1 Lik Fat.Nr.442Dt.4.10.2012 & Fat.Nr.482 Dt.31.10.2012
Sp. Mat (0625) 2AC-PHARMA Mat 46,500 2012-12-07 2012-12-18 24010130782012 Spitali (1013078) Lik. Ilace Fat.nr.631 Dt.30.11.2012
Sp. Laç (2019) 2AC-PHARMA Laç 69,600 2012-12-06 2012-12-17 206101307512/1 KOD INST 1013075 SPITALI LAC PAGUAR MATERIALE MJEKIMI KONT NR 154/1 DT 18.07.12 FT NR 00908983 DT 20.11.12 FH NR 24 DT 21.11.12
Sp. Mat (0625) 2AC-PHARMA Mat 302,100 2012-12-06 2012-12-17 24110130782012 Spitali (1013078) Lik Materiale Radiollogjike Fat.Nr.632 Dt.30.11.2012
Sp. Mirdite (2026) 2AC-PHARMA Mirdite 843,174 2012-02-08 2012-02-16 2010130792012 spitali mirdite per ilace
Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) 2B CONTACT Tirane 12,000 2012-09-27 2012-10-03 18710140482012 Drejt.Pergjith.Burgjeve bl paisje up nr 41 dt 2/12/2011 pv dt 7/12/2012 fat nr 47 dt 7/12/2011 fh dt 7/12/2011
Qendra e pritjes se te huajve e Kufi-Migracionit (0707) 2F&AUTOPARTS Durres 20,322 2012-02-15 2012-02-21 1910161112012 1016111 QENDRA MBYLLUR PER TE HUAJT 0707 LIK FAT SHKURT 2012
Komuna Xhafzotaj (0707) 2F&AUTOPARTS Durres 250,020 2012-04-04 2012-04-12 5723660012012 2366001 KOM XHAFZOTAJ BLERJE PJESE KEMBIMI
Komuna Rashbull (0707) 2F&AUTOPARTS Durres 477,720 2012-04-12 2012-04-20 12223650012012 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PJESE KEMBIMI FAT 01840028 13.02.2012
Qendra e pritjes se te huajve e Kufi-Migracionit (0707) 2F&AUTOPARTS Durres 25,470 2012-04-06 2012-04-13 3010161112012 1016111 QENDRA MBYLLUR PER TE HUAJT 0707 LIK FAT MARS 2012
Komuna Rashbull (0707) 2F&AUTOPARTS Durres 478,454 2012-04-12 2012-04-19 12323650012012 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PJESE KEMBIMI FAT 01840058 29.02.2012
Komuna Rashbull (0707) 2F&AUTOPARTS Durres 450,480 2012-05-18 2012-05-28 20423650012012 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PJ.KEMBIMI
Komuna Rashbull (0707) 2F&AUTOPARTS Durres 462,852 2012-08-13 2012-08-17 36023650012012 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PJESE KEMBIMI
Komuna Rashbull (0707) 2F&AUTOPARTS Durres 229,176 2012-09-24 2012-09-25 42023650012012 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK PJESE KEMBIMI
Komuna Rashbull (0707) 2F&AUTOPARTS Durres 390,000 2012-09-24 2012-09-25 41923650012012 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK GOMA
Komuna Xhafzotaj (0707) 2F&AUTOPARTS Durres 205,440 2012-10-08 2012-10-15 23423660012012 2366001 KOM XHAFZOTAJ BLERJE PJESE KEMBIMI
Qendra e pritjes se te huajve e Kufi-Migracionit (0707) 2F&AUTOPARTS Durres 70,662 2012-10-10 2012-10-16 9510161112012 1016111 QENDRA MBYLLUR PER TE HUAJT 0707 FAT 428 DT 26.9.2012
Universiteti Aleksander Moisiu (0707) 2F&AUTOPARTS Durres 450,456 2012-11-30 2012-12-17 50510111502012 TDO 0707/UNIVERSITETI "A. MOISIU" DURRES/ KOD 1011150/ BL. PJESE KEMBIMI
Komuna Rashbull (0707) 2F&AUTOPARTS Durres 394,200 2012-12-11 2012-12-27 51223650012012 TDO 0707 KOMUNA RRASHBULL 2365001 LIK FAT 05499414 01.12.2012
Drejtoria e Pyjeve Durres (0707) 2F&AUTOPARTS Durres 49,954 2012-04-20 2012-04-25 4310260072012 TDO 0707 DREJT.E PYJEVE 1026007 LIK FAT 223 17.04.2012