Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All FONDI BESA(K81911023C) All 906,011.00 59 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 15,000 2013-08-01 2013-08-05 57021180012013 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE MBAJTUR ALTIN ALLAJBEJ KORRIK 2013
Sp. Pogradec (1529) FONDI BESA(K81911023C) Pogradec 10,000 2013-08-13 2013-08-14 24510130822013 1013082 SPITALI POGRADEC KLODI BULLI NDALESE PAGA KORRIK 2013
Sp. Mirdite (2026) FONDI BESA(K81911023C) Mirdite 12,981 2013-05-02 2013-05-02 6810130792013 spitali mirdite per ndalesa gezim gega
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 15,000 2013-05-02 2013-05-02 32721180012013 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE I ALTIN ALLAJBEJ
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 10,000 2013-05-02 2013-05-02 32921180012013 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE I ARDIJAN TAHIRIT
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 6,000 2013-09-02 2013-09-03 63521180012013 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE I ALTIN ALLAJBEJ
Sp. Pogradec (1529) FONDI BESA(K81911023C) Pogradec 10,000 2013-09-03 2013-09-04 27710130822013 1013082 SPITALI POGRADEC KLODI BULLI NDALESE PAGA GUSHT 2013
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 15,000 2013-10-01 2013-10-02 70321180012013 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE I ALTIN ALLAJBEJ SHTATOR 2013
Sp. Pogradec (1529) FONDI BESA(K81911023C) Pogradec 10,000 2013-10-02 2013-10-03 31110130822013 1013082 SPITALI POGRADEC KLODI BULLI NDALESE PAGA SHTATOR 2013
Bashkia Vore (3535) FONDI BESA(K81911023C) Tirane 10,000 2013-10-04 2013-10-07 187121650012013 600 Bashkia Vore- ndalese page , vendimi i gjykates nr.2208 dt.12.04.2013 urdher.kryet. 167 dt.30.07.2013 urdher.sekuestro 398 dt.17.06.2013 listepagesa korrik -gusht per Durim Sina
Zyra Arsimore Krujë (0716) FONDI BESA(K81911023C) Kruje 20,000 2013-10-04 2013-10-07 21410110962013 sa lik urdher ekzekutimi Afrim Myrtaj sipas vend nr 229 dt 5.4.2013 nga arsimi kruje
Zyra Arsimore Krujë (0716) FONDI BESA(K81911023C) Kruje 40,000 2013-09-04 2013-09-10 19210110962013 SA LIK URDH EKZEK SIPAS VEND NR 229 DT 5.4.2013 PER AFRIM MYRTAJ NGA ZYRA ARSIMORE KRUJE
Zyra Arsimore Krujë (0716) FONDI BESA(K81911023C) Kruje 20,000 2013-11-04 2013-11-05 23810110962013 sa lik urdh ekezek sipas vend nr 229 dt 5.4.2013 per Afrim Myrtajn nga arsimi kruje
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 15,000 2013-11-04 2013-11-05 79121180012013 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE I ALTIN ALLAJBEJ TETOR 2013
Sp. Pogradec (1529) FONDI BESA(K81911023C) Pogradec 10,000 2013-11-18 2013-11-19 34110130822013 1013082 SPITALI POGRADEC KLODI BULLI NDALESE PAGA TETOR 2013
Zyra Arsimore Krujë (0716) FONDI BESA(K81911023C) Kruje 20,000 2013-12-04 2013-12-05 26810110962013 sa lik shlyerje detyrim i sipas vend nr 229 dt 5.4.2013 per Afrim Myrtajn per muajin nentor nga arsimi kruje
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 15,000 2013-12-05 2013-12-06 88921180012013 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE I ALTIN ALLAJBEJ NENTOR 2013
Sp. Pogradec (1529) FONDI BESA(K81911023C) Pogradec 10,000 2013-12-06 2013-12-09 36610130822013 1013082 SPITALI POGRADEC KLODI BULLI NDALESE PAGE NENTOR 2013
Bashkia Vore (3535) FONDI BESA(K81911023C) Tirane 10,000 2013-12-18 2013-12-19 25221650012013 600 Bashkia Vore ndalese page sipas vendimit te gjykates,nr.2208 dt.12.04.2013per z.Durim Sina bordero , urdher.kryet.167 dt.30.07.2013 urdher.sek. 398 dt.17.06.2013