Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All All All 561,362,898,656.08 434,624 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Prokuroria e rrethit Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 189,384 2012-03-07 2012-03-21 3210280172012 PROKURORIA LEZHE PAG FAT NR 27 DT 29.02.2012
Drejtorite Mirmbajtjes Rrugeve Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 543,600 2012-03-13 2012-03-30 3510060752012 D/M/RRUGA LEZHE LIK FAT.145,163,172 DT.31.10.2012
Drejtorite Mirmbajtjes Rrugeve Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 289,920 2012-03-20 2012-04-09 4010060752012 D/M/RRUGA LEZHE LIK FAT.2 DT.31.01.2012
Drejtoria e Pyjeve Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 43,488 2012-03-26 2012-04-11 2310260172012 SHERB PYJOR LEZHE LIK FAT.21 DT.29.02.2012
Spitali Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 225,264 2012-04-04 2012-04-12 7810130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.37 DT.31.03.2012
Gjykata e rrethit Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 238,800 2012-04-03 2012-04-12 3610290272012 GJYKATA LEZHE PAG FAT NR 36 DT 31.03.2012
Prokuroria e rrethit Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 153,600 2012-04-16 2012-04-24 5010280172012 PROKURORIA LEZHE PAG FAT NR 35 DT 31.03.2012
Bashkia Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 66,000 2012-05-09 2012-05-15 22021270012012 BASHKIA LEZHE LIK FAT.10 DT.31.01.2012
Prokuroria e rrethit Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 192,000 2012-05-11 2012-05-16 6010280172012 PROKURORIA LEZHE PAG FAT NR 49 DT 30.04.2012
Drejtoria e Pyjeve Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 71,628 2012-05-21 2012-05-29 4210260172012 SHERBIMI PYJOR LEZHE LIK FAT.33 DT.31.03.2012
Prokuroria e rrethit Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 192,000 2012-06-18 2012-06-29 7210280172012 PROKURORIA LEZHE PAG FAT NR 63 DT 31.05.2012
Drejtoria Rajonale AKU Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 130,000 2012-07-24 2012-08-01 6210051272012 AUTORIT USHQIMIT LEZHE LIK FAT.34 DT.31.03.2012( LIK PJESOR)
Prokuroria e rrethit Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 192,000 2012-08-09 2012-08-16 8810280172012 PROKURORIA LEZHE PAG FAT NR 85 DT 31.07.2012
Drejtorite Rajonale Mirmbajtjes Rrugeve Shkoder (3333) 2 L X Shkoder 288,000 2012-08-13 2012-08-17 13110060772012 drej rajo rrugeve fatrure nr 04547256 date 3.08.2012
Drejtoria Rajonale AKU Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 88,000 2012-08-28 2012-08-30 7310051272012 AUTORIT USHQIM LEZHE LIK FAT.34 dt.31.03.2012
Prokuroria e rrethit Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 192,000 2012-09-10 2012-09-12 9410280172012 PROKURORIA LEZHE PAG FAT NR 100 DT 31.08.2012
Drejtoria e Pyjeve Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 137,160 2012-09-17 2012-09-21 8010260172012 SHERB PYJOR LEZHE LIK FAT.73,84,99 QERSHOR,KORRIK,GUSHT 2012
Drejtoria Rajonale AKU Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 67,000 2012-09-28 2012-10-04 8410051272012 AUTORIT USHQIMIT LEZHE LIK FAT.34 DT.31.03.2012
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) 2 L X Shkoder 576,000 2012-10-15 2012-10-17 17510060772012 kontrate ne vazhdim likuj fat nr 0454727011.09.2012,4547284 05.10.2012
Prokuroria e rrethit Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 192,000 2012-10-18 2012-10-24 11010280172012 PROKURORIA LEZHE PAG FAT NR 112 DT 30.09.2012
Komuna Kolsh (2020) 2 L X Lezhe 475,200 2012-10-30 2012-11-02 13825730012012 KOM KOLSH LIK FAT.87 DT.31.07.2012 SIPAS KONTRATES
Prokuroria e rrethit Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 192,000 2012-11-07 2012-11-21 12610280172012 PROKURORIA LEZHE PAG FAT NR 129 DT 31.10.2012
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) 2 L X Shkoder 576,000 2012-11-19 2012-12-13 20710060772012 drej rajonit verior shkoder likuj fat nr 04547298 05.11.2012,04547299 15.11.2012
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) 2 L X Shkoder 288,000 2012-12-05 2012-12-17 22110060772012 kontrate ne vazhdim likuj fat nr 06432964 03.12.2012
Drejtoria e Pyjeve Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 91,440 2012-11-26 2012-12-17 10210260172012 SHERB PYJOR LEZHE LIK FAT SHTATOR + TETOR 2012
Prokuroria e rrethit Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 384,000 2012-12-07 2012-12-26 14510280172012 PROKURORIA LEZHE PAG FAT NENTOR DHJETOR 2012
Bashkia Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 198,000 2012-12-14 2012-12-27 49921270012012 BASHKIA LEZHE LIK FAT.39,50,64,75,83,101, MARS-GUSHT 2012
Spitali Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 346,853 2012-02-06 2012-02-16 2010130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.7 DT.31.01.2012
Prokuroria e rrethit Lezhe (2020) 2 L X Lezhe 189,384 2012-02-09 2012-02-16 1710280172012 PROKURORIA LEZHE PAG FAT NR 05 DT 31.01.2012
Aparati Ministrise se Financave (3535) 2 ORTAKET KONSTRUKSION Tirane 479,721 2012-03-15 2012-03-30 16910100012012 231-MIN E FINANCES RIP TUALETI UP 28 DT 03.02.12 PV 03.02.12 SUIT 28.02.12 FAT 1 DT 28.02.12 SR 21419417
Aparati Ministrise se Financave (3535) 2 ORTAKET KONSTRUKSION Tirane 206,934 2012-06-22 2012-07-13 41110100012012 231-MIN E FINANCES NDERTIM MURI UP 82 DT 15.05.12 PV 15.05.12 FAT 4 DT 28.05.12 SR 21419420 SIT 28.05.12
Aparati Ministrise se Financave (3535) 2 ORTAKET KONSTRUKSION Tirane 88,704 2012-06-12 2012-06-22 37910100012012 602-MIN E FINANCES . lyerje koridori up dt 17.5.2012, form 3,4 dt 17.5.2012, ft seri 21419419 dt 28.5.2012, sit 28.5.2012
Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) 2 ORTAKET KONSTRUKSION Tirane 178,460 2012-09-05 2012-09-11 13710101022012 231 Agjens e Auditit te Fondeve te BE rikonstruksion godine up26,05.09.2012,fh25,05.09.2012,pvmd25,05.09.2012,f12,3.09.2012,s21419428
Agjencia e Auditimit te Fondeve te BE (3535) 2 ORTAKET KONSTRUKSION Tirane 202,867 2012-09-05 2012-09-11 13610101022012 231 Agjens e Auditit te Fondeve te BE rikonstruksion godine up25,05.09.2012,fh24,05.09.2012,pvmd24,05.09.2012,f13,3.09.2012,s21419429
Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) 2 ORTAKET KONSTRUKSION Tirane 479,755 2012-09-10 2012-09-13 510101402012 231 qendra trajn adm tat&dog. rip zyrash up dt 3.9.2012, form 3,4 dt 3.9.2012, ft seri 21419426 dt 6.9.2012, sit dt 6.9.2012
Qendra e Trajnimit te Administrates Tatimore dhe Doganore (3535) 2 ORTAKET KONSTRUKSION Tirane 150,000 2012-09-13 2012-09-17 710101402012 231 qendra trajn adm tat&dog. fv pajisje te ndr up dt 3.9.2012, form 3,4 dt 3.9.2012, ft seri 21419427 dt 6.9.2012
Aparati Ministrise se Financave (3535) 2 ORTAKET KONSTRUKSION Tirane 69,944 2012-09-20 2012-09-24 63010100012012 602-MIN E FINANCES. cmontim dhe transport mobilje up dt 16.8.2012, form 3,4 dt 16.8.2012, ft seri 21419425 dt 28.8.2012
Aparati Ministrise se Financave (3535) 2 ORTAKET KONSTRUKSION Tirane 310,704 2012-04-18 2012-04-25 24810100012012 602-MIN E FINANCES LYERJE KORRIDOREUP 31 DT 08.02.12 PV 08.02.12 FAT 2 DT 24.03.12 SR 21419418 SIT 24.03.12
Komuna Suc (0625) 2 T Mat 397,424 2012-11-26 2012-12-17 14226520012012 Komuna Suç (2652001) Lik. Shp. per mirmb. e diges se liqenit Balgjaj me Fat.nr.117 Dt.19.11.2012.Prev.,Situac.
Komuna Hajmel (3333) 2 VELLEZERIT HOXHA Shkoder 480,000 2012-04-05 2012-04-12 6927620012012 KOMUNA HAJMEL.FAT 87757608 DT 07.03.2012