Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) All All 1,957,457,149.00 57 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 20,000,000 2012-01-27 2012-01-30 2/1019001/2012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH "tarife sherb.per perd.ap.Tv shkr.nr.30 dt.10.01.12
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 20,000,000 2012-01-31 2012-01-31 3/1019001/2012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH "tarife sherb.per perd.ap.Tv shkr.nr.100 dt.18.01.12
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 35,000,000 2012-02-01 2012-02-01 4/1019001/2012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH "Fin.bashkatdhe.e prog.satelitor ,sit.shp.janar 2012 ,shkr.nr.182 dt.01.01.2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 30,000,000 2012-03-01 2012-03-02 710190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH "Fin.bashkatdhe.e prog.satelitor ,sit.shp.shkurt 2012 ,shkr.nr397 dt.01.03.2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 20,400,000 2012-02-28 2012-03-02 610190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH "tarife sherb.per perd.ap.Tv shkr.nr.335 dt.23.02.12
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 49,041,485 2012-03-15 2012-03-21 810190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH tarife.ap.Tv shkr.nr.422 dt.7.03.12
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 30,000,000 2012-04-02 2012-04-16 910190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH Fin.bashkatdhe.e prog.satelitor ,sit.shp.MARS2012 ,shkr.nr.555 dt.02.04.2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 5,000,000 2012-04-10 2012-04-17 1110190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH financim eurosong 2012 shkrese RTSH 605 dt 09.04.12 situcion shpenz
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 19,000,000 2012-04-10 2012-04-18 1010190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH tarifa e aparateve radiotelevizive shkrese 581 dt 04.04.12 kerk autorizim
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 30,000,000 2012-04-17 2012-04-24 1210190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH tarifa e aparateve radiotelevizive shkrese 644 dt 11.04.12 kerk autorizim
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 30,000,000 2012-04-02 2012-04-13 910190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH Fin.bashkatdhe.e prog.satelitor ,sit.shp.MARS2012 ,shkr.nr.555 dt.02.04.2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 10,000,000 2012-05-02 2012-05-09 1510190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH Fin.bashkatdhe.e prog.satelitor ,sit.shp.prill 2012 ,shkr.nr.767dt.02.05.2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 5,000,000 2012-05-03 2012-05-09 1610190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH Fin.EUROSONG SHKRESE 768 DT 3.05.12 SIT SHPENZ
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 20,000,000 2012-05-02 2012-05-09 1410190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH Fin.bashkatdhe.e prog.satelitor ,sit.shp.prill 2012 ,shkr.nr.766dt.02.05.2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 30,000,000 2012-05-14 2012-05-17 1710190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH tarifa e ap radiotelev shkrese 848 dt 08.05.12 per rritje autoriz
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 30,000,000 2012-06-01 2012-06-08 1810190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH Fin.bashkatdhe.e prog.satelitor sh 1007 31.5.2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 35,948,706 2012-06-12 2012-06-22 1910190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH tarife aparaturash sh 1030 dt 6.6.2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 15,000,000 2012-08-01 2012-08-01 2510190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH Fin.bashkatdhe.e prog.satelitor sh 1257 2.7.2012 sit sh korrik 2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 40,000,000 2012-07-25 2012-08-02 2410190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH tarife aparaturash sh 13.7.12
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 80,136,310 2012-08-21 2012-08-22 2610190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSHTARIFA E APARATEVE RADIOTELEVIZIV YRDH 1520 DT 6.8.2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 44,800,000 2012-09-25 2012-09-28 2810190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH tarife aparaturash sh 18.9.12
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 15,000,000 2012-09-03 2012-09-04 2710190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH 'Fin.bashkatdhe.e prog.satelitor sh 1257 2.7.2012 sit sh gusht 2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 15,000,000 2012-10-01 2012-10-05 2910190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH 'Fin.bashkatdhe.e prog.satelitor sh 1257 2.7.2012 sit sh shtator 2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 35,600,000 2012-11-01 2012-11-06 3010190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH 'Fin.bashkatdhe.e prog.satelitor sh 2550 1.11.2012 sit sh tetor 2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 50,886,004 2012-11-02 2012-11-13 3110190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH tarife aparaturash sh 22.10.2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 8,043,000 2012-11-12 2012-12-04 3210190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH projekti festivalit k popullore sh 2633 dt 12.11.2012 sit shp
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 14,816,000 2012-12-03 2012-12-17 3310190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH 'Fin.bashkatdhe.e prog.satelitor sh 2740 3.12.12 sit shp 3.12.2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 37,865,865 2012-12-10 2012-12-20 3410190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH tarifa aparaturash sh 4.12.2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 14,675,000 2012-12-11 2012-12-27 3610190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH festivali kenges RTSH sh 11.12.2012 sit 11.12.2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 4,185,000 2012-12-11 2012-12-27 3710190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH festivali 13 i filimit sh 11.12.2012 sit shp
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 3,281,000 2012-12-11 2012-12-27 3510190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH festivali sh 11.12.2012 Eurosig
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 181,000,000 2012-12-17 2012-12-27 3810190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH tarife aparaturash sh 10.12.2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) E U R O K O N T A K T Tirane 12,000,824 2012-12-26 2012-12-28 3910190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH kamera up 23.7.12.12 njf 6.8.2012 k 15.10.2012 f 27.11.12 s 86829816 fh 27.11.2012
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 20,470,018 2012-04-25 2012-04-25 1310190012012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH 'tarife e ap radiotelev shkrese689 dt 17.04.12
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 28,741,550 2012-02-07 2012-02-16 5/1019001/2012 604 Drejtoria e Pergjith.RTSH 'tarife sherb.per perd.ap.Tv shkr.nr.2147 dt.02.02.12
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 35,000,000 2013-01-17 2013-01-21 110190012013 DREJTORIA PERGJ.RTSH sit shp nentor -dhjetor 12 sh 3.1.13
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 30,000,000 2013-03-01 2013-03-04 310190012013 DREJTORIA PERGJ.RTSH sit shp shkurt 13 sh 4.2.13
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 62,713,689 2013-03-06 2013-03-13 410190012013 DREJTORIA PERGJ.RTSH tarife aparaturaeh sh 25.2.13
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 61,571,592 2013-03-12 2013-03-15 510190012013 DREJTORIA PERGJ.RTSH tarife aparaturaeh sh 25.2.13
Aparati Drejt.Pergj.RTSH (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 30,000,000 2013-04-01 2013-04-02 610190012013 DREJTORIA PERGJ.RTSH sit shp mars 13 sh 1.4.2013