Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga si gjyqtar i Gjykatës së Lartë 1 595 860 lekë.
2) Të ardhura nga mësimdhënia, si pedagog i jashtëm i Shkollës së Lartë Universitare Jopublike "Sevasti e Parashqevi Qirjazi", 32 5382 lekë.
3) Të ardhura nga mësimdhënia, si pedagog i jashtëm i Shkollës së Lartë Universitare Jopublike "Luarasi'', 213 058 lekë.
4) Të ardhura nga mësimdhënia, si pedagog i jashtëm i Shkollës së Magjistraturës. 27 002 lekë.
5) Të ardhura nga mësimdhënie, si pedagog i jashtëm i Shkollës së Avokatisë, 144 000 lekë.
6) Të ardhura nga mësimdhënia por edhe si bashkëhartues i tekstit, trajnues dhe mësimdhënës në projektin e OSBE-së për avokatët e rinj, 3 750 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga dhe shpërblime nga puna si drejtore e Përgjithshme e INSIG sha, 1 137 944 lekë.
2) Bashkëshortja, të ardhura nga shpërblime si anëtare e Bordit të Byrosë shqiptare të Sigurime, 1 800 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me 141 528 lekë.
2) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me 61 dollarë.
3) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me 10 402 lekë.
4) Detyrim për shlyerje huaje nga prindërit, detyrimi financiar i pashlyer, 1 350 000 lekë.
5) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, pakësuar me - 113 760 lekë.
6) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me 654 121 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka