Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2018
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura neto nga paga vjetore si Deputet i Kuvendit të Shqipërisë, 1 229 042 Lekë.
2) Të ardhura si shpërblime nga pjesëmarrjet në komisione, 45 900 Lekë.
3) Të ardhura si rimbursime të shpenzimeve të karburantit, 440 000 Lekë.
4) Të ardhura si rimbursime të shpenzimeve të telefonisë, 204 000 Lekë.
5) Të ardhura si dieta ditore, 808 939 Lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritTë ardhura nga e Drejtat e Autorit për tekstin “Histori”, klasa X për këstin e shitjeve Shtator 2017 nga shtëpia Botuese “Pegi”, 69 409 Lekë.
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, Znj. Mirela Gurakuqi, të ardhura nga paga si punonjëse e Institutit të Zhvillimit të Arsimit, 864 000 Lekë.
2) Djali, Z. Gerti Gurakuqi, të ardhura nga paga si Informaticien, 8 400 Euro, ku e ardhura mujore është 700 Euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraGjendje e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, pakësim 1 080 Euro, si pagesë shërbimi.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2018
expenseDesc
Nuk ka