Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2010
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe shpërblime si Shef Shtabi në Brigadën Detare, 96 550 lekë në muaj.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja Znj. Anila Nasto, të ardhura nga paga dhe shpërblime, 45 000 lekë në muaj.
2) Babai, pension pleqërie, 16 800 lekë në muaj.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendje llogari bankare më 03.06.2011, 357 673 lekë.
2) Gjendje llogari bankare e pandryshuar, 3 092 762 lekë.
3) Gjendje depozitë bankare më 08.03.2011, vlera 1 000 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2010
expenseDesc
Nuk ka