Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2018
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura në vlerën 3 340 043 Lekë nga paga si Deputet i Kuvendit të Shqipërisë për vitin 2018.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhënies
1) Të ardhura në vlerën 43 373 Lekë nga interesat bankare të depozitave për vitin 2018 pranë një banke të nivelit të dytë.
2) Të ardhurat nga interesat e Obligacioneve pranë një banke të nivelit të dytë, 396 500 Lekë.
3) Të ardhurat nga interesat e Obligacioneve pranë një banke të nivelit të dytë, 53 000 Lekë.
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, Znj. Luljeta Bushaj, të ardhura në vlerën 491 659 Lekë nga paga si Kryeinfermiere pranë Qendrës Shëndetësore Nr.12 në Fier për vitin 2018.
2) Djali, Z. Amarildo Bushaj, të ardhura nga Pensioni i Invaliditetit për vitin 2018, shuma 254 500 Lekë.
3) Djali, Z. Amarildo Bushaj, të ardhura nga shitja e autoveturës tip Mercedes Benz sipas kontratës së shitblerjes datë 19.12.2017, shuma 220 000 Lekë.
4) Djali. Z. Ardit Bushaj, të ardhura nga paga pranë shoqërisë Albpetrol Sh.a për periudhën Janar 2018-Dhjetor 2018, shuma 1 475 910 Lekë.
5) Bashkëshortja e Z. Ardit Bushaj, Znj. Edra Bushaj, të ardhura nga paga si mësuese pranë Shkollës së Mesme të Përgjithshme “Janaq Kilica”, Fier për vitin 2018, shuma 570 900 Lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraTë ardhura nga shitja e prodhimeve bujqësore dhe fruti-kulturë në Qarkun Fier, 650 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2018
expenseDesc
Nuk ka