Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2015
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 572 227 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura si Anëtar i Këshillit të Prokurorisë, 17 000 lekë.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga, 493 015 lekë.
2) Vëllai, të ardhura nga paga, 698 140 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera
1) Gjendje kursime kesh, 700 000 lekë.
2) Detyrime të papaguara në vlerën 1 926 688 lekë për kredi banakre marrë më 07.07.2011 për blerje ap. banimi me principal 2 580 000 lekë, kest mujor 17 800 lekë dhe afat shlyerje 15 vjet.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2015
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -214 616 lekë për kredi banakre marrë më 07.07.2011 për blerje ap. banimi me principal 2 580 000 lekë, kest mujor 17 800 lekë dhe afat shlyerje 15 vjet.