Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 948 898 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura si Anëtar i Këshillit të Prokurorisë, 40 500 lekë.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieTë ardhura nga qira objektit bar-restorant, 54 000 euro, tatim në burim i paguar.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion477%
Të tjera
1) Detyrime të papaguara në vlerën 60 952 euro për kredi banakre marrë për shtesë pishine marrë më 25.09.2007 me principal 250 000 euro dhe interes 8%.
2) Detyrime të papaguara në vlerën 3 727 324 lekë për kredi bankare dhe kartë krediti
3) Gjendje kursime kesh, shtuar me 10 000 euro.
4) Gjendje llogari bankare 66 euro.
5) Gjendje llogari bankare 603 euro.
6) Gjendje llogari bankare -6.59 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc

1) Detyrime të paguara në vlerën -28 874 euro për kredi banakre marrë për shtesë pishine marrë më 25.09.2007 me principal 250 000 euro dhe interes 8%.
2) Detyrime të paguara në vlerën -689 657 lekë për kredi bankare dhe kartë krediti.