Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2012
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe shpërblime, 1 126 863 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieTë ardhura nga qira objektit bar-restorant, 54 000 euro, tatim në burim i paguar.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion766%
Të tjera
1) Detyrime të papaguara në vlerën 108 838 euro për kredi banakre marrë për shtesë pishine marrë më 25.09.2007 me principal 250 000 euro dhe interes 8%.
2) Detyrime të papaguara në vlerën 4 494 361 lekë për kredi bankare dhe kartë krediti
3) Gjendje e kursimeve, shtuar me 5 800 euro.
4) Hipotekuar shtëpia deklaruar në vitin 2007 me kontratë sipërmarrje më 22.03.2012, rivlerësuar nga ZQRPP 12 868 800 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2012
expenseDesc

1) Detyrime të paguara në vlerën -35 375 euro për kredi banakre marrë për shtesë pishine marrë më 25.09.2007 me principal 250 000 euro dhe interes 8%.
2) Detyrime të paguara në vlerën -1 082 425 lekë për kredi bankare dhe kartë krediti.
3) Detyrime të paguara në vlerën -1 000 000 lekë për blerje shtëpie me kontratë sipërmarrje.