Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2007
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe shpërblime, 799 992 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieTë ardhura nga paradhënie qiraje e objektit bar-restorant, 50 000 euro.
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura nga aktiviteti privat bar-restorant, 5 100 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion969%
Të tjera
1) Detyrime të papaguara në vlerën 235 000 euro për kredi banakre marrë për shtesë pishine marrë më 25.09.2007 me principal 250 000 euro dhe interes 8%.
2) Detyrime të papaguara në vlerën 5 800 000 lekë për kredi banakre marrë më 14.08.2006.
3) Shtuar një pishinë dhe ambjente ndihmëse në objektin bar-restorant, 25 000 000 lekë.
4) Subjekti në vitin 2007, deklaron se ka shtuar vlerën e hotelit me një pishinë dhe ambiente ndihmëse në objektin bar-restorant, investimi shtesë 25 000 000 lekë.
5) Subjekti deklaron se ka shtuar pasurinë po në vitin 2007 duke përfituar tokë arë 2050m2 me akt dhurimi nga persona të familjes daja.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2007
expenseDesc

1) Detyrime të paguara në vlerën -5 700 000 lekë për kredi bankare për prenotim ap. banimi marrë më 16.08.2002 me principal 6 000 000 lekë, afat shlyerje 15 vjet dhe interes 9%.
2) Detyrime të paguara në vlerën -27 876 euro për kredi banakre marrë për shtesë pishine marrë më 25.09.2007 me principal 250 000 euro dhe interes 8%.
3) Detyrime të paguara në vlerën -810 000 lekë për kredi banakre marrë më 14.08.2006.