Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2006
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe shpërblime, 726 936 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura nga aktiviteti privat bar-restorant, 4 900 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjeraDetyrime të papaguara në vlerën -5 900 000 lekë për kredi bankare për prenotim ap. banimi marrë më 16.08.2002 me principal 6 000 000 lekë, afat shlyerje 15 vjet dhe interes 9%.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2006
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -2 800 000 lekë për kredi bankare për prenotim ap. banimi marrë më 16.08.2002 me principal 6 000 000 lekë, afat shlyerje 15 vjet dhe interes 9%.