Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2004
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe shpërblime, 772 608 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura nga aktiviteti privat bar-restorant, 4 900 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera
1) Detyrime të papaguara në vlerën 14 000 000 lekë për kredi bankare marrë më 15.09.2002 me principal 13 600 000 lekë, afat shlyerje 7 vjet dhe interes 14%.
2) Detyrime të papaguara në vlerën 800 000 lekë si detyrim ndaj të tretëve për punime të kryera në ndërtesë.
3) Detyrime të papaguara në vlerën 1 000 000 lekë për blerje pajisje.
4) Detyrime të papaguara në vlerën 2 000 dollarë për blerje aparaturash.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2004
expenseDesc

1) Detyrime të paguara në vlerën -5 700 000 lekë për kredi bankare marrë më 15.09.2002 me principal 13 600 000 lekë, afat shlyerje 7 vjet dhe interes 14%.
2) Detyrime të paguara në vlerën -900 000 lekë si detyrim ndaj të tretëve për punime të kryera në ndërtesë.
3) Detyrime të paguara në vlerën -800 000 lekë për blerje pajisje.
4) Detyrime të paguara në vlerën -10 000 dollarë për blerje aparaturash.