Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2015
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga dhe shpërblime si Prokuror, 1 468 828 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura nga paga si Drejtoreshë Shkolle dhe raport leje lindje, 554 876 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera
1) Kursime nga të ardhura nga paga dhe shpërblime si Prokuror, gjendje 200 000 lekë.
2) Bashkëshortja, kursime nga të ardhura nga paga si Drejtoreshë Shkolle, gjendje 100 000 lekë.
3) Detyrime të papaguara në vlerën 59 370 lekë për kredi bankare për blerje pajiasje elektroshtëpiake në Janar 2015 me principal 100 000 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2015
expenseDesc
Nuk ka