Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga si drejtor i Protokollit të Shtetit, 1 067 000 lekë.
2) Të ardhura nga paga si ambasador në Madrid, 1856 euro/muaj.
Të ardhura nga BonuseTë ardhura si kuotë mujore e telefonit nga MPJ, 40 000 lekë.
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura si shpërblim mujor për pjesëmarrjen në bordin e DHSQ-së, 154 000 lekë.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareNuk ka
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja cash, shtuar me 9 500 dollarë.
2) Gjendja cash, pakësuar me 10 000 dollarë.
3) Detyrimi për shlyerje huaje ndaj vjehrrit, 50 000 dollarë.
4) Shlyerje huaje, 10 000 dollarë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka