Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2015
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga si specialist në Drejtorinë e Traktateve dhe të së Drejtës ndërkombëtare në MPJ (1 janar – 1 gusht
2015), 331 989 lekë.
2) Të ardhura nga paga si pedagog i jashtëm në “Albanian University”, (1 janar – 1 gusht
2015), 199 825 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura si anëtar i Komitetit Shqiptar të Birësimeve, (1 janar – 1 gusht
2015), 25 600 lekë.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura nga paga si punonjëse në ambasadën e Shtetit të Kuvajtit në Tiranë, 1 203 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 231 916 euro për 25 vjet, detyrimi financiar i pashlyer 230 766 euro.
2) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 900 000 lekë për 48 muaj, detyrimi financiar i pashlyer, 276 781 lekë.
3) Overdraft në një bankë të nivelit të dytë, 100 000 lekë, detyrimi financiar i pashlyer 85 000 lekë.
4) Bashkëshortja, kredi bankare në një bankë në SHBA, 20 000 dollarë për 20 vjet, detyrimi financiar i pashlyer 17 843 dollarë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2015
expenseDesc
Nuk ka