Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga paga si gjyqtar, 1 627 682 lekë.
2) Të ardhura nga paga si pedagog i jashtëm në Albanian University, 355 950 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura nga paga si pedagoge në Albanian University, 462 600 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja e pasurisë, shtuar me 200 000 lekë.
2) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 5 000 000 lekë, detyrimi financiar i pashlyer 3 626 672 lekë.
3) Detyrim financiar ndaj një të treti, shuma e shlyer 500 000 lekë.
4) Detyrim financiar ndaj një të treti, shuma për t’u shlyer 40 000 dollarë.
5) Detyrimi financiar ndaj një të treti, shuma e shlyer 40 000 dollarë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka