Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura nga pagat si gjyqtare, 1 695 082 lekë.
2) Të ardhura nga vizita studimore në Itali, organizuar dhe financuar nga OPDAT dhe PAMECA IV, 670 dollarë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshorti, të ardhura si ndihmësadministrator pranë Agjencisë së Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe Konfiskuara në Ministrinë e Financave, 437 170 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Shtesa në kursimet vjetore, 450 000 lekë.
2) Hua dhënë vëllait, 800 000 lekë.
3) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, 5 000 000 lekë, me afat 300 muaj, normë interesi 3 %, detyrimi financiar i pashlyer, 3 728 161 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka