Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura neto të vitit nga paga si Kryetar i Bashkisë Kukës, 1 083 600 Lekë (90 300 Lekë/muaj).
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura të vitit me vlerë 25 000 Lekë nga paga si Pedagoge me kohë të pjesshme në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës .
2) Bashkëshortja, të ardhura si eksperte pranë Institutit Shqiptar për Inovacion Social për projektin ‘Social Protection and Inclusion Mechanisms’, 135 000 Lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraDepozitë me vlerë 3 076 343,61 Lekë pranë Raiffeisen Bank, kursime nga paga.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka