Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura me vlerë 926 385 Lekë nga paga si Kryetare e Bashkisë Gramsh. Për periudhën Janar-Mars paga mujore ka qënë 73 060 Lekë dhe për periudhën Prill-Dhjetor paga mujore ka qënë 77 900 Lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshorti, të ardhura vjetore me vlerë 644 486 Lekë (54 042 Lekë/muaj) nga paga si mësues në Gjimnazin Sh. Guzi.
2) Bashkëshorti, të ardhura me vlerë 128 024 Lekë nga depozitat personale në Fondin e Invstimeve pranë Raiffeisen Invest.
3) I biri, të ardhura vjetore me vlerë 838 800 Lekë nga paga si përgjegjës i burimeve njerëzore në Universitetin Epoka. Paga mujore për periudhën Janar-Gusht ka qënë 72 000 Lekë/muaj dhe për periudhën Shtator-Dhjetor ka qënë 65 700 Lekë/muaj.
4) E bija, të ardhura me vlerë 918 286 Lekë (paga neto mujore është 92 929 Lekë/muaj) nga paga si përgjegjëse IT në Drejtorinë e IT dhe Marrëdhënieve me Publikun në Agjencinë Kombëtare të Burimeve Natyrore.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk Ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksionNuk ka
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka