Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2017
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura me vlerë 832 785 Lekë, nga paga si Kryetar i Bashkisë Finiq.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura me vlerë 559 298 Lekë nga paga si specialiste pranë Qendrës Kombëtare të Biznesit.
2) Bashkëshortja, të ardhura me vlerë 3 000 Euro, dhuratë nga prindërit për shkollimin e djalit.
3) I biri Z. Vasil Hristo, të ardhura me vlerë 7 129 GBP nga puna me kohë të pjesshme në Angli, bazuar në statusin e pajisjes me kartën e punës. Gjendja e llogarisë bankare të djalit në 31 Dhjetor 2017 është 7 129 GBP.
4) I biri, të ardhura vjetore me vlerë 9 000 GBP nga Student Loans Company në Angli, kredi studentore.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2017
expenseDesc
Nuk ka