Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2018
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si Deputet i Kuvendit të Shqipërisë, 2 949 128 Lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, Znj. Blerina Boçi, të ardhura në vlerën 564 360 Lekë nga paga si Koordinatore e Qendrës së Autizmit Elbasan.
2) Bashkëshortja, Znj. Blerina Boçi, të ardhura në vlerën 40 000 Lekë nga paga si Pedagoge e jashtme pranë Albanian University.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja e llogarisë bankare pranë një banke të nivelit të dytë, 254 454 Lekë, e pakësuar me 43 609 Lekë.
2) Kartë krediti Visa pranë një banke të nivelit të dytë, e mbyllur në datën 28 Dhjetor 2018.
3) Kartë debiti Master Card Vip të hapur pranë një banke të nivelit të dytë në 28 Dhjetor 2018. Shuma e detyrimit të shlyer është 100 000 Lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2018
expenseDesc
Shlyer shuma 100 000 Lekë për kartën e debitit Master Card Vip.