Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2019
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe Shpërblimet
1) Të ardhura në vlerën 1 563 078 Lekë nga paga si Zëvendëskryeministër i Republikës së Shqipërisë.
2) Të ardhura në vlerën 338 538 Lekë nga paga si deputet i Kuvendit të Republikës së Shqipërisë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura në vlerën 123 489 Lekë si kryetar i Këshillit Drejtues të FSHZH.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja, të ardhura në vlerën 1 971 558 Lekë nga paga.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Depozitë bankare me gjendje 3 128 Euro plus interesat e periudhës 2007-2018, në emër të vajzës Anja Braçe.
2) Shtesë 211 444 Lekë në llogarinë e kursimit të deklaruar në 31.12.2018 me burim të ardhura nga paga dhe shpërblimet, gjendja e të cilës në 31.12.2019 është 1 811 404 Lekë.
3) Shtuar 580 000 Lekë kursimet me burim të ardhura familjare gjatë vitit 2019.
4) Kredi bankare të marrë në shumën 5 000 000 Lekë për të cilën është likuiduar shuma 288 000 Lekë .


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2019
expenseDesc
Shpenzuar shuma 288 000 Lekë si shlyerje të kësteve të kredisë bankare.