Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga si Kryetar i Bashkisë Koplik në vlerën 741 312 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja paga në vlerën 661 920 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013

Notice: Undefined index: Kantina-Miqësia in /home/spending/application/views/scripts/moneypower/view.phtml on line 505
expenseDesc

1) Humbje e vitit financiar Relikaj shpk në vlerën -10 007 822 lekë.
2) Humbje e vitit financiar Kantina-Miqësia shpk në vlerën -179 879 lekë.
3) Blerë veturë tip Mercedes Benz në vlerën -70 000 euro.
4) Blerë truall me sip. 10 000 m2 në Koplik në vlerën -393 600 euro.