Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga si Kryetar i Bashkisë Memaliaj në vlerën 948 000 lekë.
Të ardhura nga BonuseBonus transporti në vlerën 360 000 lekë.
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura si anëtar i Këshillit të Qarkut Gjirokastër në vlerën 46 800 lekë.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja zonja Liljana Meçi të ardhura nga ushtrimi i një aktiviteti privat në vlerën 1 458 897 lekë.
2) Vajza zonja Elvana Meçi paga pranë Plus-Communication sha në vlerën 1 080 000 lekë.
3) Vajza zonja Jonida Bijo paga si ekonomiste pranë “Hotel Sheraton” në vlerën 1 440 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion143%
Të tjera
1) Detyrime të papaguara në vlerën 423 080 lekë për një kredi bankare në bankë të nivelit të dytë me principal 860 000 lekë.
2) Detyrime të papaguara në vlerën 1 234 807 lekë për një kredi marrë në bankë të nivelit të dytë me principal 1 400 000 lekë pa interes.
3) Detyrime të papaguara në vlerën 310 000 lekë për një kredi marrë në bankë të nivelit të dytë me principal 600 000 lekë pa interes.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc

1) Detyrime të paguara në vlerën -284 600 lekë për një kredi bankare në bankë të nivelit të dytë me principal 860 000 lekë.
2) Detyrime të paguara në vlerën -357 420 lekë për një kredi marrë në bankë të nivelit të dytë me principal 1 400 000 lekë pa interes.
3) Detyrime të paguara në vlerën -290 000 lekë për një kredi marrë në bankë të nivelit të dytë me principal 600 000 lekë pa interes.