Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga si Kryetar i Bashkisë Vau- Dejes në vlerën 708 000 lekë.
Të ardhura nga BonuseBonus transporti në vlerën 360 000 lekë.
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshTë ardhura si Këshilltar i Qarkut në vlerën 132 000 lekë.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja paga nga mësimdhënia në vlerën 528 000 lekë.
2) Djali zoti Arion Marku të ardhura nga biznesi “Studio Fotografike” në vlerën 500 000 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion169%
Të tjeraNuk ka


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Nuk ka