Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga dhe shpërblime si Kryetar i Bashkisë Rubik dhe si Këshilltar Qarku në vlerën 1 442 180 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja zonja Albina Vuka paga si Inspektore pranë Bashkisë Rubik në vlerën 381 264 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjeraBashkëshortja zonja Albina Vuka detyrime të papaguara në vlerën 740 523 lekë për kredi bankare marrë më 28.04.2011 me principal 1 000 000 lekë, afat shlyerje 7 vjet dhe normë interesi 17.5%.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Bashkëshortja zonja Albina Vuka detyrime të paguara në vlerën -241 857 lekë për kredi bankare marrë më 28.04.2011 me principal 1 000 000 lekë, afat shlyerje 7 vjet dhe normë interesi 17.5%.