Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME


TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si konsull i Përgjithshëm në Selanik, 17 875 euro.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si operatore në Konsullatën tonë në Selanik, 3 600 euro.
2) Djali, Endri Poda, të ardhura nga paga si asistent profesor, doktorant në Universitetin e Gjenevës, Zvicër, 66 067 franga zvicerane.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Gjendja cash, shtuar me 120 000 lekë, pjesa takuese 50 %.
2) Gjendja e llogarisë bankare në Bankën Kombëtare Greke në Selanik, shtuar me 9 000 euro, pjesa takuese 50 %.
3) Gjendja e llogarisë bankare në Bankën Kombëtare Greke, shtuar me 9 600 euro, pjesa takuese 50 %.
4) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 5 000 euro, pjesa takuese 50 %.
5) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 1 935 euro, pjesa takuese 50 %.
6) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 1 108 dollarë, pjesa takuese 50 %.
7) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 60 000 lekë, pjesa takuese 50 %.
8) Gjendja e llogarisë së përbashkët bankare në Bankën Kombëtare Greke në Selanik, 17 000 euro, pjesa takuese 50 %.
9) Kredi bankare në një bankë të nivelit të dytë, detyrimi financiar i pashlyer, 1 949 786 lekë.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka