Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2014
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura nga paga si ministër, 2 107 050 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë Bordesh
1) Të ardhura nga pjesëmarrja në Këshillin Kombëtar të Territorit, 80 000 lekë.
2) Të ardhura nga pjesëmarrja si anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë, 125 000 lekë.
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, të ardhura nga paga si përgjegjëse sektori në Drejtorinë Rajonale të SHKP-së, Tiranë, 761 128 lekë.
2) Vajza Betina Naço, të ardhura nga aktiviteti privat, agjencia e udhëtimeve "Belize Travel & Tours", 200 euro.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Pronar me 100 % i një shtëpie me sip. 170 m2 në Rr. "Sami Frashëri", Tiranë, me vlerë 6 500 000 lekë.
2) Pronar me 100 % i një automjeti me vlerë 7 000 euro,
3) Gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, shtuar me 429 073 lekë.
4) Gjendja e parave cash, pakësuar me 500 000 lekë.
5) Gjendja e llogarisë depozitë në një bankë të nivelit të dytë, 2 716 423 lekë.
6) Gjendja e llogarisë depozitë në një bankë të nivelit të dytë, 300 000 lekë.
7) Kredi në një bankë të nivelit të dytë, vlera e detyrimit financiar të pashlyer - 2 728 848 lekë, principali 5 000 000 lekë, afati 25 vjet, norma e interesit 3 %.
8) Bashkëshortja, gjendja e llogarisë bankare në një bankë të nivelit të dytë, 500 euro.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2014
expenseDesc
Nuk ka