Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2013
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga si Ministër i Drejtësisë dhe Nënkryetar i Kuvendit 2 312 013 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja zonja Theodhora Naço paga bruto si përgjegjëse e sektorit të shërbimeve të brendshme në Drejtorinë Rajonale të Shërbimi Kombëtar i Punësimit 761 128 lekë.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion100%
Të tjera-


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2013
expenseDesc
Detyrime të paguara në vlerën -3 324 800 lekë për kredi për apartament banimi me principal 5 000 000 lekë.