Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2012
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetPaga si Ministër dhe N Kryetar i Kuvendit 1 754 903 lekë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës FamiljareBashkëshortja pagë si specialiste pranë Drejtorisë rajonale të punësimit 589 600 lekë
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të Tretë
1) te ardhura nga Shitje automjeti tip Benz A Klas në vlerën 5 000 euro.
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion-
Të tjeraBashkëshortët deklarojnë pakësime të depozitave bankare për shpenzime të deklaruara


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2012
expenseDesc

1) Detyrime të paguara në vlerën -3 044 400 lekë për kredi për apartament banimi me principal 5 000 000 lekë.
2) Blerje automjeti tip Benz B Klas në vlerën -7 000 euro.